КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Кам’янка-Бузької міської ради

17 Червня, 2024 р., 09:34
До уваги мешканців Кам’янка-Бузької ТГ!!!
14 Червня, 2024 р., 10:57
За даними Всесвітньої федерації серця, серцево-судинні захворювання є однією з головних причин смерті у світі. В Україні щороку від серцево-судинних хвороб помирає 450 тисяч людей.
12 Червня, 2024 р., 11:22
Укуси комарів можуть легко зіпсувати настрій Хоча якогось особливого лікування вони не потребують, усе ж є кілька простих способів зменшити свербіж.
11 Червня, 2024 р., 12:37
 Електронні сигарети й вейп не є безпечною альтернативою традиційним сигаретам. На перший погляд, вони можуть здатися менш шкідливими, адже не містять багатьох токсичних речовин, що знаходяться у сигаретному димі. Проте — це міф.  Електронні сигарети також можуть містити нікотин, який призводить до залежності та може спровокувати серйозні проблеми зі здоров'ям усього організму.  Мало того, рідина для вейпів містить різні хімічні речовини та ароматизатори, які шкодять легеням й дихальним шляхам. Тому, якщо ви думаєте, що перехід на вейпи чи електронні сигарети — цілком безпечне рішення, то це не так. Найкращим вибором для підтримки свого здоров'я залишається повна відмова від куріння у будь-якій формі  А щоб відмовитись від куріння раз і назавжди, переходьте на сайт «Я кидаю курити» за посиланням  https://stopsmoking.org.ua/ На сайті доступно:  особистий кабінет користувача;  автоматизований супровід плану відмови від куріння;  щоденник для відстеження самопочуття і думок, пов’язаних з відмовою від куріння. Не забуваймо, що здоров'я — наш головний актив!
10 Червня, 2024 р., 09:53
До уваги мешканців Кам’янка-Бузької ТГ!!!
04 Червня, 2024 р., 15:48
Сонце вже зігріває теплом, тож незабаром багато хто почне засмагати. Але важливо пам’ятати, що сонце корисно в розумних межах, а тривале перебування під сонячними променями пов’язане з багатьма ризиками, зокрема, може спровокувати розвиток такого онкологічного захворювання як рак шкіри або меланоми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано