Новини

08 Травня, 2019 р., 18:21
     З ініціативи та сприяння старости Желдецького старостинського округу Станішевського В.М. та депутата Кам’янка-Бузької міської ради Марунчака В.В., спільно з комунальним підприємством «Кам’янкаводоканал» Кам’янка-Бузької міської ради та активними мешканцями Желдецького старостинського округу, проведено водопостачання до цвинтаря у селі Желдець.
08 Травня, 2019 р., 18:19
      З метою покращення комфортних умов для мешканців та гостей громади, які користуються послугами автобусних перевізників, за ініціативи та сприяння старости Желдецького старостинського округу Станішевського В.М. та депутата Кам’янка-Бузької міської ради Марунчака В.В., спільно з комунальним підприємством «Кам’янкаводоканал» та активними мешканцями Желдецького старостинського округу, проведено поточний ремонт автобусної зупинки у селі Красічин.
08 Травня, 2019 р., 17:26
          08.05.2019 року відбулася робоча зустріч міського голови Омеляна О.Я., заступника міського голови  Кравця Ю.І., за участі представника ТОВ «Агро ЛВ Лімітед» Шегди В.М., з керівником фермерського господарства «Нива»  Гринихою А.Б. та депутатом Кам"янка-Бузької міської ради Гринихою В.Б.
08 Травня, 2019 р., 14:14
08 Травня, 2019 р., 09:01
       08.05.2019 року о 15.00 год. на місці поховання воїнів, які загинули у Другій Світовій війні (1939-1945) - військовому цвинтарі по вул. Незалежності м. Кам'янка-Бузька, відбудуться поминальні заходи з нагоди Дня пам'яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів з України.
07 Травня, 2019 р., 14:41
               Негативний вплив на здоров’я людини мають усі без винятку пестициди, при цьому клінічні прояви залежать від їх токсичності, кількісного та часового впливу. Найбільш небезпечними щодо впливу на людей є інсектициди. Як правило, це результат сильної дії фосфорорганічних інсектицидів та похідних карбамінової кислоти.       Основними проявами інтоксикації є збудження центральної нервової системи, підвищена секреція залоз, спазми та фібриляція різних груп м’язів, судоми.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано