Положення про відшкодування фізичним особам затрат на утримання трьох і більше корів молочного напрямку продуктивності

Дата: 03.06.2019 09:10
Кількість переглядів: 685

                              

 

           Згідно рішення сесії Кам"янка-Бузької міської ради №6 від 23.05.2019 р. "Про Порядок використання коштів місцевого  бюджету на виконаннязаходів Програм  у галузі АПК", затверджено Положення про відшкодування фізичним особам затрат на утримання трьох і більше корів молочного напрямку продуктивності, згідно якого:

1. Кошти місцевого бюджету на відшкодування фізичним особам затрат на утримання трьох і більше корів надаються особам, які станом не пізніше як за 10 календарних днів на дату прийняття документів, згідно довідки міської ради, утримують три і більше корови, зберегли їх на час виділення коштів та утримуватимуть на 1 січня наступного року.

2. Для визначення учасників напрямку Програми, які мають право на одержання часткової компенсації, розпорядженням міського голови створюється Комісія. Очолює Комісію заступник міського голови, До складу Комісії включаються спеціалісти міської ради, спеціаліст районного підрозділу Держпродспоживслужби (за згодою), епізоотолог Кам’янка-Бузької районної державної лікарні ветеринарної медицини (за згодою), голова постійної комісії мандатної з питань депутатської діяльності та етики, прав людини, протидії та запобіганню корупції, інвестиційної і регуляторної політики, розвитку підприємства, фермерства та АПК.

3. Для отримання відшкодування претенденти на участь у Програмі подають до Комісії такі документи:

а) заяву на участь у Програмі;

б) довідку міської ради, погоджену Кам’янка-Бузькою районною державною лікарнею ветеринарної медицини, про наявність корів, в якій зазначається ідентифікаційний номер, серія і номер паспорта корови та ветеринарної картки до паспорта;

в) копія паспорта та картки фізичної особи – платника податків;

г) інформацію про відкриті рахунки в установах банку;

ґ) письмову згоду на обробку персональних даних;

д) письмове зобов’язання про повернення у місячний термін коштів до місцевого бюджету в разі зменшення поголів’я корів на 1 січня наступного року.

4. Заява та документи розглядаються і перевіряються Комісією у порядку черговості їх реєстрації.

5. На підставі рішення Комісії, складається Відомість (додаток 1) фізичних осіб-одержувачів відшкодування, які утримують трьох і більше корів, та подається для перерахування коштів на рахунки учасників Програми.

 

6. У разі порушень зобов’язань, визначених п.1 Положення, Кам’янка-Бузька міська рада вчиняє дії щодо повернення зазначених коштів згідно з умовами цього Положення та відповідно до чинного законодавства України.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано