Слідами неприємної знахідки

Дата: 03.06.2019 17:39
Кількість переглядів: 1962

Фото без опису

       З червня 2019 відбулося чергове засідання постійної депутатської комісії міської ради   з питань  регулювання  земельних відносин,архітектури та містобудування, охорони навколишнього середовища.  В ході роботи комісія опрацювала інформацію  тимчасової робочої групи, створеної розпорядженням голови Кам’янка-Бузької РДА від 29.05.2019 № 137/02-08/19, по факту виявлення  побічних продуктів тваринного походження  ( трупів поросят). На трупах тварин виявлено вушні бірки з реєстраційними номерами, які дозволять ідентифікувати власника.

Комісією встановлено , що дане захоронення знаходиться на приватній земельній ділянці за межами с. Забужжя, яка є у власності  громадянина Б., та призначена для ведення особистого селянського господарства.

По даному факту Кам’янка-Бузьким ВП  ГУ  НП у Львівській області  відкрито  кримінальне провадження , проводяться слідчі дії, в результаті яких буде встановлено винних та постраждалих осіб.

Кам’янка-Бузьким районним управлінням  ГУ Держпродспоживслужби  у Львівській області  здійснюються заходи з утилізації даних відходів та дезінфекції місця захоронення.

Начальник Кам’янка-Бузького  районного управління  ГУ Держпродспоживслужби  Комар В.В. повідомив про результати дослідження, якими не підтверджено наявності у трупах поросят вірусу африканської чуми свиней.

Кам’янка-Бузька міська рада буде інформувати про хід розслідування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано