Положення про надання фінансової підтримки сільськогосподарським кооперативам, особистим селянським господарствам, фермерським господарствам у вигляді часткового відшкодування витрат на придбання посадкового матеріалу ягідника ...

Дата: 03.06.2019 10:15
Кількість переглядів: 424

Фото без опису

Згідно рішення сесії Камянка-Бузької міської ради №6 від 23.05.2019 р. "Про Порядок використання коштів місцевого  бюджету на виконання заходів Програм  у галузі АПК", затверджено Положення про надання фінансової підтримки сільськогосподарським кооперативам,  особистим селянським господарствам, фермерським господарствам у вигляді часткового відшкодування витрат на придбання посадкового матеріалу ягідника (малина, смородина, аґрус, ожина) не більше 6 тис. грн., згідно якого:

 

 

1. Компенсація в розмірі 30% вартості витрат, що понесені  на посадку ягідних насаджень на площі не більше 2 га, за 1га ягідника (малина, смородина, аґрус, ожина) відшкодування  не більше 6 тис. грн .

2. Для визначення учасників напрямку Програми, які мають право на одержання часткової компенсації, розпорядженням міського голови створюється Комісія. Очолює Комісію заступник міського голови, До складу Комісії включаються спеціалісти міської ради, спеціаліст районного підрозділу Держпродспоживслужби (за згодою), голова постійної комісії мандатної з питань депутатської діяльності та етики, прав людини, протидії та запобіганню корупції, інвестиційної і регуляторної політики, розвитку підприємства, фермерства та АПК.

3. Для отримання відшкодування претенденти на участь у Програмі подають до Комісії такі документи:

а) заяву на участь у Програмі;

б) Документ, що підтверджує купівлю посадкового матеріалу плодово-ягідних культур у атестованих господарств, внесених до Державного реєстру  виробників насіння і садивного матеріалу;

в) копія паспорта та картки фізичної особи – платника податків;

г) інформацію про відкриті рахунки в установах банку;

ґ) письмову згоду на обробку персональних даних;

4. Заява та документи розглядаються і перевіряються Комісією у порядку черговості їх реєстрації.

5. На підставі рішення Комісії, складається Відомість (додаток 3) осіб-одержувачів відшкодування, та подається для перерахування коштів на рахунки учасників Програми.

6. У разі порушень зобов’язань, визначених Положення, Кам’янка-Бузька міська рада вчиняє дії щодо повернення зазначених коштів згідно з умовами цього Положення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано