Новини

14 Квітня, 2022 р., 18:17
З перших днів війни в нашому місті в приміщенні Народного дому працює Пункт прийому гуманітарної допомоги для вимушених переселенців та військовослужбовців ЗСУ чітку роботу якого забезпечують працівники освітніх закладів нашого міста в тому числі і музичної школи, працівники народного дому м. Кам’янка-Бузька, працівники КЗ «ЦНСП Кам’янка-Бузької міської ради» та надійна охорона від Кам’янка-Бузького товариства мисливців та рибалок.
23 Грудня, 2021 р., 16:13
          Центр надання соціальних послуг Кам’янка-Бузької міської ради та діточки щиро дякують усім помічникам святого Миколая, що долучились до реалізації  благодійної акції «Миколай у кожну домівку».
20 Грудня, 2021 р., 15:38
17 грудня у відділенні комплексної реабілітації осіб з інвалідністю КЗ «ЦНСП Кам’янка-Бузької міської ради»  відбулося свято до Дня Святого Миколая  для підопічних та  їх батьків, організоване  працівниками відділення і центру.
10 Грудня, 2021 р., 10:43
   Центр надання соціальних послуг Кам’янка-Бузької міської ради  дякує працівникам Приват Банку м. Кам’янка-Бузька за участь у акції «Стань помічником Святого Миколая» для діточок з малозабезпечених сімей.
09 Грудня, 2021 р., 17:13
      8 грудня, за підтримки проєкту  «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який реалізується Alinea International Ltd. за підтримки Уряду Канади, для вдосконалення надання соціальних послуг для осіб/сімей які потрапили у складні життєві ситуації та для швидкого реагування у виявленні сімей, дітей цієї категорії в приміщенні Кам’янка-Бузького народного дому тренерами проєкту проведено консультації з удосконалення міжвідомчої взаємодії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано