Січень - місяць доброти і приємних подій.

Дата: 02.02.2023 16:23
Кількість переглядів: 557

     Січень, це місяць коли у Світі панує добро, та тепло Різдвяних свят! Наш Центр теж отримав багато подарунків від благодійників для осіб які перебувають у складних життєвих обставинах з різних причин.

Отож від наших підопічних приносимо щиру подяку :

     Релігійній громаді церкви Євангельських Християн-Баптистів м.Кам’янка-Бузька, яка ось уже 3 роки поспіль запрошує наших підопічних на спільну різдвяну молитву та зустріч з представниками благодійних організацій Німеччини, які щорічно передають допомогу у вигляді соціальних пакетів(продукти харчування) для потребуючих осіб нашої громади. Цього року отримано 20 пакетів.

     Міжнародному фонду охорони здоров’я та навколишнього середовища Neeka «Регіон Карпати» за надані для внутрішньо переміщених осіб/сімей до свят пакуночки. Роздано 96 пакуночків з продуктами харчування та наборами особистої гігієни.

     Благодійному фонду «Крила надії» м.Львів, безпосередньо керівнику фонду Ліпській Наталі, за неодноразову підтримку нашого центру підгузниками для діток з інвалідністю та лікарськими препаратами для багатодітної мами з сім’ї сжо.

   Також щиро дякуємо нашим постійним благодійникам М. Лисишаку та Д. Морозу представнику компанії Контіненталь Фармерз Груп, за щорічну підтримку наших підопічних овочами , зокрема картоплею. Отримано загалом 3,7 т . Овочами забезпечені одинокі громадяни похилого віку, які перебувають на обслуговуванні в центрі, сім’ї сжо, та внутрішньо переміщені особи нашої громади.

   БО «Благодійний фонд «Дій для України» яким передано для потреб внутрішньо переміщених осіб, ковдри та теплий одяг.

  Щира подяка нашим захисникам, військовослужбовцям які завше допомагають працівницям нашого центру в розвантаженні овочів, та іншої допомоги. Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам’янка-Бузької міської ради, Чепілю І.Є. за неодноразову транспортну підтримку.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано