Новини

01 Жовтня, 2021 р., 10:47
   Медики кажуть, що профілактика краще за лікування. Таке ж гасло можна застосувати і в соціальній роботі.
28 Вересня, 2021 р., 12:29
Цього року в нас направду щедрий вересень.
24 Вересня, 2021 р., 12:51
         На запрошення представників Львівської обласної громадської організації «Щаслива родина», яка презентувала проект «Співпраця заради безпеки», працівники КЗ Центр надання соціальних послуг Кам’янка-Бузької міської ради» Любов Філімонова , Вероніка Койда та Руслан Біганський взяли участь у цікавому заході, який відбувся в опорному закладі ЗСО І-ІІІ ст.№1 м. Кам’янка-Бузька.
30 Серпня, 2021 р., 16:43
         Вкотре висловлюємо щиру подяку за допомогу в облаштуванні дитячого майданчика для відділення комплексної реабілітації  осіб з інвалідністю КЗ «ЦНСП Кам’янка-Бузької міської ради» Олегу Дунцю  ТОВ «Скіфи», Ігору  Сердинецькому , а також Роману Семеновичу, Віктору Кушинському  Роману Антонюку та КП «Водоканал» за транспортну підтримку.
12 Серпня, 2021 р., 17:34
       Соціальна робота ніколи не була легкою, особливо робота з сім’ями, які потрапили у складні життєві обставини з різних причин. Найбільш болючою темою в нашій роботі є недбале ставлення батьків до виконання своїх батьківських обов’язків, неналежний догляд за дітьми, недотримання умов гігієни в житлових приміщеннях. Є сім’ї в яких діти - підлітки через негаразди в сім’ї виявляють «підліткову самостійність» не вважаючи, що батьки є для них авторитетом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано