Пункт гуманітарної допомоги м.Кам'янка-Бузька

Дата: 14.04.2022 18:17
Кількість переглядів: 939

З перших днів війни в нашому місті в приміщенні Народного дому працює Пункт прийому гуманітарної допомоги для вимушених переселенців та військовослужбовців ЗСУ чітку роботу якого забезпечують працівники освітніх закладів нашого міста в тому числі і музичної школи, працівники народного дому м. Кам’янка-Бузька, працівники КЗ «ЦНСП Кам’янка-Бузької міської ради» та надійна охорона від Кам’янка-Бузького товариства мисливців та рибалок.

 Щира подяка пані Наталі Пелех, яка готує смачні перекуси і дівчаткам які цілий день зайняті на плетінні сіток і пригощає нас ( пункт працює без обідньої перерви).

     Щоденно наш Пункт відвідує від 20 до 40 наших співвітчизників, які через військову агресію росії  змушені були полишити рідні домівки. За березень надана допомога у вигляді овочів, одягу, взуття, ковдри, постільної білизни близько 400 особам . Оскільки наші відвідувачі переважно сім’ї з дітками, для них облаштували невеличкий ігровий куточок. А що б діткам трішки легше було адаптуватись на новому місці працівники з задоволенням дарують їм  м’які іграшки.    

Вкотре щира подяка мешканцям нашої громади, підприємцям, за підтримку та кожну принесену річ, дитячі візочки, велосипеди, стільчики для годування та інший допоміжний інвентар, а також продукти харчування, одяг, засоби особистої гігієни ліки. Щира подяка отцю Григорію за постійну підтримку, нашим кам’янчанам які перебувають за кордоном але долучаються своєю допомогою пані Галині Купецькій за медичні перев’язочні засоби та засоби гігієни, п. Тетяні за передані для потреб переселенців одяг та взуття.

     Окрема подяка нашим захисникам, які не тільки охороняють наш спокій але й допомагають гуманітарною допомогою для тимчасово переміщених  осіб.

Наші військові передали – одяг, взуття, ковдри та засоби гігієни, дитячі підгузки. За їхньої згоди частина гуманітарної допомоги надіслана в м. Дніпро для підтримки осіб які виїхали з Маріуполя та інших окупованих ворогом територій. В дніпровській школі життєтворчості №35 розмістився пункт допомоги та тимчасовий прихисток. Передано- дитяче харчування, вологі серветки, памперси, ковдри та засоби особистої гігієни.

     Не забуваємо ми і про наших захисників, які зараз перебувають безпосередньо на передовій захищаючи нашу Україну, спільно з Кам’янка-Бузькою міською радою по мірі можливостей закриваємо запити наших бійців.

Відправлено понад 25 індивідуальних посилок в різні гарячі точки Київської, Миколаївської, Луганської та Донецької областей.

 Завдяки зібраним наданих мешканцями громади медичних засобів ( перев’язочні матеріали, ліки, допоміжні засоби) посилочка поїхала в Харківський військовий шпиталь.

Все буде Україна! Разом до ПЕРЕМОГИ!

    Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано