Консультації по удосконаленню міжвідомчої взаємодії у громаді від SURGe.

Дата: 09.12.2021 17:13
Кількість переглядів: 492

      8 грудня, за підтримки проєкту  «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який реалізується Alinea International Ltd. за підтримки Уряду Канади, для вдосконалення надання соціальних послуг для осіб/сімей які потрапили у складні життєві ситуації та для швидкого реагування у виявленні сімей, дітей цієї категорії в приміщенні Кам’янка-Бузького народного дому тренерами проєкту проведено консультації з удосконалення міжвідомчої взаємодії.

В консультаційному семінарі взяли участь представники закладів освіти, що знаходяться на території громади, Центру надання адміністративних послуг, служби у справах дітей Львівської РДА, Центру первинної медико-санітарної допомоги, інклюзивно-ресурсного центру, бюро правової допомоги, Управління соціального захисту Львівської РДА, інспектор сектору ювенальної превенції, працівники Центру надання соціальних послуг та старости.

В ході консультацій учасників ознайомили з метою, завданням, принципами, суб’єктами та шляхами організації міжвідомчої взаємодії на рівні територіальної громади, проводились інтерактивні вправи, групова робота по випадках і реагування на них. Напрацювано алгоритм міжвідомчої взаємодії.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано