ГРУДЕНЬ - МІСЯЦЬ ПРИЄМНИХ ПОДІЙ !

Дата: 22.12.2022 15:11
Кількість переглядів: 410

 Грудень місяць насичений роботою, приємними несподіванками, подарунками! Відповідно і нашому центру теж хочеться подякувати за підтримку та допомогу в цей складний для нашої країни час , всім небайдужим   громадян Кам'янка- Бузької громади, громадським організаціям і фондам з якими співпрацюємо та  небайдужих громадянам і друзям з сусідньої Польщі.

Як ви знаєте, грудень насичений святами, тому ми щиро вдячні учням, вчителям, батькам ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 та №3, за допомогу у зборі ліків на передову, частина запитів завдяки Вашій постійній підтримці і небайдужості вже закрита. Вітання і подяка від наших воїнів.

Наші діти, це наша перемога! Після свого Першого причастя Юрчик Краєвський передав на потреби наших воїнів подаровані йому 500грн., зараз вони стали в нагоді. Разом з коштами зібраними працівниками ЦНСП ці кошти використані на закупівлю розгрузки для воїна, який зараз перебуває в гарячій точці. Разом з тим дякуємо п. Василю за подаровані до розгрузки підсумок та аптечку( яку ми повністю вкомплектували).

Дякуємо БО «Центр волонтерства та захисту» м.Львів за надані для Пункту видачі гуманітарної допомоги теплі ковдри, дитячі та дорослі підгузки, для Пункту прокату технічних та інших засобів реабілітації» при КЗ «ЦНСП Кам’янка-Бузької міської ради» - ходунки, милиці, крісла -  туалети.  ГО «Центр допомоги сім’ям учасників АТО» Васюті Н.М., за надану канцелярію та солодощі . Частина подарунків передана підопічним відділення комплексної реабілітації осіб з інвалідністю.

Окрема подяка нашим друзям-волонтера з Кракова Моніці, Анні та зміста Срьода- Шльонська Кристофу та Івоні Дворніцьким за постійну підтримку та допомогу в забезпеченні наших  воїнів та діток з інвалідністю, як впо так і  нашої громади.  Вкотре ми отримали продукти харчування, чай, каву, дощовики, ліки, туристичне паливо, таблетки для очистки води в польових умовах та багато інших потрібних для наших воїнів дрібничок.  засоби догляду для дітей, безлактозне харчування та підгузки.

Дякуємо БФ «Крила надії» за надані підгузки (розмір 5-6), що є найбільш затребувані для наших діток з інвалідністю, а також за ліки для багатодітної мами з с.Батятичі .  Ще щиро дякуємо всім кам’янчанам і не тільки за підтримку в акції « Миколай у кожну домівку», 34 дитини з сімей сжо отримали подаруночки від «помічників» Св. Миколи.

Наш ЦНСП не тільки приймає подарунки, але й бере участь у різних благодійних акціях, які стосуються допомоги мешканцям на  деокупованих територіях. Особливо, коли запити надходять від наших захисників. Ми дбаємо про них, а вони дбають там про людей, наші воїни, це ЛЮДИ З ВЕЛИКИМ СЕРЦЕМ!!! По запитам наших захисників було передано для діточок та дорослих в райони Донецької, Харківської, Запоріжської, Херсонської області засоби гігієни( передані спонсорами), теплі речі, продукти харчування довготривалого зберігання, дитячі суміші, пледи.

Дякуємо « BOGEMA My» за передані нашому Пункту шапки та бафи, частина з них вже в діток, нехай ваша теплота і доброта зігріває їх в холодну зиму.

На сьогодні завдяки злагодженій праці та допомозі закрито за грудень місяць 10 індивідуальних запитів від бійців, також долучились до відправок подаруночків іншими волонтерами для воїнів нашої громади.

Щира подяка Всім за співпрацю і підтримку!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано