Щирі вітання З Днем незалежності, низький уклін нашим воїнам та подяка дружній Польщі !

Дата: 24.08.2022 11:34
Кількість переглядів: 401

     Сьогодні, в величне Свято, в День незалежності України, працівники Центру надання соціальних послуг Кам’янка-Бузької міської ради щиро вітають усіх мешканців нашої громади, усіх «нових» мешканців, які змушені були через злочинні дії «сусідньої держави» покинути рідні домівки, а це на даний час близько 698 осіб з різних областей України, усіх військовослужбовців та працівників правоохоронних органів за вашу пильність і наш спокій! Низький уклін всім воїнам, які сьогодні захищають нас під кулями, що б ми могли працювати і допомагати іншим! Щира молитва за всіх хто в полоні, і вічна шана загиблим….

Ще хочемо подякувати нашим сусідам, дружній Польщі, не даремно в світі кажуть: «Біда покаже, хто твій справжній Друг». Отож висловлюємо вкотре щиру подяку місту-партнеру та Gmini Sroda Slaska бургомістру Адаму Ручинському, директору GOPS (Osrodka Pomocy Spolecznej) Джоанні Садовській за надану гуманітарну допомогу у вигляді постільної білизни, підгузок дорослих та дитячих, засобів гігієни та інш. Керівнику фірми FHUiS «IMPET» місто Czermin  Razimierz Czaja за надане пальне для поїздки, пані Юзефі Сипек (місто Czermin) та сім’ї Флячик за передані для наших воїнів футболки, шкарпетки, чоловічу білизну, засоби гігієни, волонтерці та неймовірній жінці Моніці Мазур з Вроцлава, яка передала для наших воїнів 18 коробочок різних дуже корисних дрібничок- засоби для очистки води, сухе пальне, запальнички, 4 коробки засобів для загоєння ран та протидіарейні засоби, смаколики, каву та чай. Також дякуєм за постійну підтримку мешканцям нашої громади Лончині Віталію за привезені для наших воїнів сухе пальне, вологі серветки, продукти харчування, засоби особистої гігієни від себе та фонду Front Pomocy Ukrainie (FPU) та Юрію Царевичу і БФ «Ціль».

Передані речі дуже допомагають нам закривати запити і потреби наших захисників ( 143 відправлення за 6 місяців), дякуємо щиро! Особливо приємно, коли наші воїни знаходять хвилинку часу і відписують, дзвонять, передають фотозвіти! Тоді зітхаєш з полегшенням: «Слава Богу, доїхало…»

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!!!

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано