Останні медичні новини міста

19 Листопада, 2020 р., 15:31
Що робити, якщо з’явились симптоми COVID-19 і чого робити не варто? Чи можливо підготуватись до ймовірної хвороби і яким чином? Такі питання ставлять найчастіше. Пропонуємо наступний алгоритм дій для пацієнта.
18 Листопада, 2020 р., 09:13
Період підвищеної захворюваності гострими респіраторними захворюваннями (ГРЗ) у самому розпалі.
16 Листопада, 2020 р., 10:24
Сьогодні - Міжнародний день терпимості. В цей день, у 1995 році, ухвалено Декларацію принципів толерантності. Де сказано, що толерантність - це не поступка, поблажливість чи потурання, а передусім, активна позиція. Яка формується на основі визнання універсальних прав та основних свобод людини.
11 Листопада, 2020 р., 09:01
ЗДОРОВИЙ СОН: його переваги та причини, що можуть призвести до його порушення
09 Листопада, 2020 р., 15:35
Заздалегідь важко передбачити, коли можуть знадобитись ті чи інші ліки, або просто йод чи пластир. Тому краще укомплектувати домашню аптечку, аби мати під рукою все необхідне. Тим більше, під час пандемії та у період частих ГРВІ. Що потрібно мати у аптечці саме вам, краще запитати у свого сімейного лікаря чи педіатра, враховуючи індивідуальний стан здоров’я. А ми ділимось загальними порадами, що треба покласти до аптечки.
04 Листопада, 2020 р., 12:41
Розбираємося у хворобах але зауважимо , що для людей, які захворіли на Сovid-19 більш характерні такі симптоми:
03 Листопада, 2020 р., 09:12
Самоізоляція = залишатись вдома, коли ви підозрюєте у себе або маєте підтверджений діагноз COVID-19. Самоізоляція допомагає зупинити розповсюдження вірусу, не інфікувати колег, друзів, рідних. Вона потрібна для тих, хто має симптоми або встановлений COVID-19. А також для тих, очікує результати тесту на коронавірус або близько контактував з особами, що захворіли на коронавірус.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано