Останні медичні новини міста

16 Червня, 2021 р., 10:37
З роками піклуватися про себе стає все важче. Старші люди дуже часто потребують турботи близьких.
08 Червня, 2021 р., 10:57
Як відомо, діабет — це хронічне захворювання, що проявляється тривалим підвищенням рівня глюкози в крові вище норми. Існує декілька типів діабету: діабет І типу, діабет ІІ типу, гестаційний діабет та ін.
31 Травня, 2021 р., 09:13
Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням встановлений у 1987 році  Всесвітньою організацією охорони здоров’я та відзначається щорічно 31 травня. В цей день по всіх країнах проходять антитютюнові акції.
07 Травня, 2021 р., 09:31
Харчова алергія — це реакція імунної системи організму на харчові продукти.
19 Квітня, 2021 р., 14:57
 Перед тим як дзвонити лікареві, подивіться на годинник. В ідеалі час дзвінків має збігатися з часом роботи лікарні.  Заздалегідь продумайте та запишіть всі питання перш, ніж набирати номер лікаря. Дуже часто людина згадує про найважливіше після завершення розмови та передзвонює знову.  Починайте розмову або текстове повідомлення з нагадування, хто ви. Лікар не здатен пам’ятати всіх пацієнтів.  Після нагадування, хто ви, відразу переходьте до суті питання.  Не плутайте сімейного лікаря з психологом. Поважайте право вашого лікаря на відпочинок і не турбуйте його з метою «поговорити».  Не відправляйте аудіо, відео-повідомлень, якщо ви не узгодили такий формат заздалегідь.  Якщо у вас невідкладна ситуація, не витрачайте час. Вона потребує невідкладної допомоги, а це – дзвінок на 103. У цьому випадку електронне направлення не потрібне.
12 Квітня, 2021 р., 16:05
За даними сайту vaccination.covid19.gov.ua, вже понад 378 тисяч українців отримали першу дозу вакцини. В чергу на вакцинацію записались понад 420 тисяч людей. Вакцинація від COVID-19 дозволить українцям захистити себе і свої родини, щоб повернутися до звичного життя. Як і на будь-яку іншу вакцину, наш організм може певним чином реагувати і на вакцину від COVID-19. Це означає, що тіло вибудовує захист. Які ж реакції організму та симптоми є звичними, а про які варто розказати сімейному лікарю чи лікарці

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано