Новини

25 Жовтня, 2019 р., 17:14
     З метою належного забезпечення реалізації делегованих повноважень у сфері здійснення контролю за додержанням законодавства про працю органами місцевого самоврядування, відповідно до Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю від 21.08.2019 № 823, 23.01.2019 року о 11:30 годині було проведено семінар з суб’єктами господарювання, які здійснюють свою діяльність на території Кам’янка-Бузької ОТГ щодо затвердження нового Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, зміни до Порядку накладення штрафів за порушення законодавства про працю та зайнятість населення затверджені ПКМУ від 21.08.2019 №823, належного оформлення трудових відносин, відповідальності суб’єкта господарювання у разі допущення неформальних трудових відносин з працівником, переваг офіційного працевлаштування, як для працівника, так і для роботодавця.
25 Жовтня, 2019 р., 11:48
       14 жовтня святково до дня Козацтва, у Народному домі с. Зубів Міст відбулися "Козацькі Розваги"  за участі  учасників художньої самодіяльності та молоді села, наша молодь мала змогу поринути в колишні часи  і почути багато пізнавальної інформації, щиро дякуємо усім за участь!!!
25 Жовтня, 2019 р., 11:40
14 жовтня, у День Покрови Пресвятої Богородиці, на Рожанці урочисто відправив Молебень отець Ігор Андрейчук, в честь 77-річчя створення УПА. Також привітав всіх присутніх староста округу Мельник. О. Я Учасники художньої самодіяльності підготували вірші, і цікаву програму, щоб наше покоління краще розуміло цінність нашої свободи!!! Щиро дякуємо усім, хто долучається до таких заходів, бо пам'ятаючи своє минуле, ми збережемо своє майбутнє!
22 Жовтня, 2019 р., 17:43
        У селі Руда Сілецька в період з 14 по 22 жовтня 2019 року в УГКЦ Св. Великомученика Юрія (настоятель храму отець Б. Стефанишин)  проходить ІІІ урочиста Проща на честь вшанування Св. Папи Івана Павла ІІ та перебування Чудотворної ікони Зарваницької Богородиці.        Під час Архієрейської Божественної Літургії за участі Висикопреосвященнішого Митрополита Львівського Ігоря Возняка, у спільній молитві до Господа Бога та Пречистої Діви Марії молилися за оздоровлення і прощення, навернення грішників, але одна і єдина молитва від кожного з нас була за мир в нашій державі.        Нехай наші молитви принесуть в Україну мир та спокій, а в серця нашого народу заспокоєння, допоможуть у подоланні труднощів, вселяють надію на краще майбутнє України.
21 Жовтня, 2019 р., 18:09
      Папа Римський Франциск запропонував 18.10.2019 року провести всесвітню акцію «Мільйони дітей моляться разом». До цієї події долучились і учні ЗОШ І-ІІІ ст. № 1. Вони, разом з настоятелем храму св.  Миколая Чудотворця о. Юрієм, молилися за єдність і мир на планеті.
21 Жовтня, 2019 р., 15:05
    Знову одне й те ж... Щороку невідомим особам приходить в голову ідея нашкодити - вже який раз розбити ліхтарі вздовж стежки між вулицями Тютюнника та Львівською! Залишимо фото для роздумів. Оцінюйте вчинки самі і бережіть місто, воно в першу чергу ваше!
18 Жовтня, 2019 р., 16:34
Цими днями у нашій громаді гостювали наші добрі друзі з м. Альценау (Баварія, Німеччина). Бургомістер Олександр Леглєр та його колеги провели два емоційні та продуктивні дні разом з нами. Ми показали підприємства і храми, ЦДЮТ та навчальні заклади, лісництва та старостинські округи. Познайомили з інфраструктурою та культурою громади. І якщо з першою, звичайно, є ще багато роботи, то менталітет та багата культура Кам’янеччини зачарувала гостей. Говорили про майбутнє, про співпрацю, про можливі спільні проекти... І хоча між нашими громадами відстань у півтори тисячі кілометрів, ми нереально близькі духовно. Справжня дружба не знає кордонів, для неї відстань не має значення. І ми раді, що наша дружба переросла у стале партнерство, яке ми увінчали у підписаний мерами договір про співпрацю! Дякуємо за відкритість та готовність до співробітництва!
17 Жовтня, 2019 р., 14:55
      14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника України. З цієї нагоди 15 жовтня в Народному домі с. Воля - Жовтанецька відбувся святковий концерт приурочений цим знаменним датам.  Кожен народ оспівує свою землю, захищає і славить свою країну. Цього дня зі сцени звучало чимало пісень про мужність, відвагу та любов до рідної України.
17 Жовтня, 2019 р., 14:52
      13 жовтня 2019 року в Народному домі с. Руда-Сілецька відбулася бесіда на національно-патріотичну тему «Сила нескорених» до Дня Захисника України, українського козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці та створення УПА.
16 Жовтня, 2019 р., 17:16
           В КУ « Терцентр» Кам’янка-Бузької міської ради перебуває на обслуговуванні 92 особи похилого віку. Як і минулого року, цього року тер центр потішив своїх підопічних «соціальними пакунками»  - гречка, цукор, олія та печиво.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано