Новини

11 Жовтня, 2019 р., 15:06
Незабаром розпочнеться новий сезон захворюваності на грип в Україні. Важливо знати, що: грип — це високозаразне вірусне захворювання з можливістю тяжких ускладнень та ризиком смерті. Грип має симптоми, подібні до ознак ГРВІ, але набагато небезпечніший. ????Симптоми грипу: ?раптовий початок хвороб; ?головний біль; ?ломота у м’язах і суглобах; ?біль у горлі; ?підвищення температури тіла до 38 °С і більше; ?кашель; ?в окремих випадках — блювота і пронос. Як можна заразитися вірусом грипу: ?передається повітряно-краплинним; ?повітряно-пиловим шляхом (вірусні частки переносяться повітрям від хворої людини до здорової під час розмови, кашлю, чхання); ?внаслідок тісного контакту (перебування на відстані близько 2 м). За перших симптомів обов`язково звертайтеся до сімейного лікаря. Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Нагадуємо, що найкраща профілактика грипу — це щорічна вакцинація. Яка: ?зменшує ризик захворіти на грип; ?зменшує ризик серйозних ускладнень, госпіталізації та смерті. Вакцина захищає від усіх актуальних штамів грипу, є безпечною і ефективною. Найкращий час для щеплення — напередодні грипозного сезону. Якщо такої можливості не було, то вакцинуватися можна і впродовж усього сезону. Всупереч поширеному міфу, це не ослаблює, а посилює здатність організму протистояти грипу. Пам'ятайте про важливість колективного імунітету!Особливо важливою вакцинація є для представників груп ризику, оскільки вона значно збільшує шанси цих людей запобігти смертельним наслідкам хвороби.
11 Жовтня, 2019 р., 11:23
Комунальне підприємство "Кам'янкаводоканал" має нового бійця! Ми йому придбали нового помічника - комбіновану дорожню машину! Техніка допоможе нам краще доглядати за дорогами взимку, бо має відвал для очистки доріг від снігового насипу та піскорозкидач для збільшення тертя під час ожеледиць! Оранжевий великан складе компанію придбаним у попередні роки гідропідйомнику (простіше кажучи, автовишці) та ескаватору-навантажувачу! Окрім доріг, дбаємо й про їхнє обслуговування - оновлюємо автопарк комунального підприємства, бо нам важлива Ваша безпека!
10 Жовтня, 2019 р., 14:03
          Згідно повідомлення Кам'янка-Бузького РЕМ ПАТ "Львівобленерго", можливе вимкнення електроенергії у один із днів  21-25.10.2019 року  з 9.00 до 17.00 год. в місті Кам'янка-Бузька по вул. Шевченка (від адмінбудинку міської ради до залізно-дорожнього переїзду) та бічні вулиці в цьому районі.
10 Жовтня, 2019 р., 11:32
Дійство розпочнеться з чину освячення приміщення Народного дому. Концертну програму забезпечуватимуть фольклорний ансамбль села Тадані та колектив Музичної школи.
10 Жовтня, 2019 р., 09:11
         В рамках обласного мікропроекту «Капітальний ремонт покрівлі та внутрішніх приміщень ЦПМСД в м.Кам’янка-Бузька, вул.Шевченка,6 Львівської області», розпочато капітальний ремонт покрівлі та приміщень на другому поверсі.
09 Жовтня, 2019 р., 17:21
МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ КОНСУЛЬТУЄ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»: Про порядок стягнення  аліментів на дитину у разі виїзду одного з батьків для постійного проживання за кордон
09 Жовтня, 2019 р., 17:19
В ЗОШ І-ІІІ ст.№1  м.Кам’янки-Бузької є чудова традиція - в перший тиждень жовтня вітати вчителів з професійним святом. Цьогоріч таке свято для педагогів організували батьки та учні 10-А класу з класним керівником Боєчко Л.С. Діти і батьки створили в школі атмосферу свята: прикрасили вхід, підібрали влучні висловлювання та побажання для вчителів, зробили фотозону та подарували вчителям світлини з їх зображеннями. Батьки створили чудові композиції з дарів осені та розмістили їх в учительській.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано