Відбулося засідання ХV сесії Кам’янка-Бузької міської ради.

Дата: 23.07.2021 15:05
Кількість переглядів: 995

22 липня 2021 року,  відбулося пленарне засідання чергової п'ятнадцятої сесії VIII демократичного скликання Кам’янка-Бузької міської ради.

На порядок денний сесії виносилось 90 питань.

Основу порядку денного склали питання пов’язані: із затвердженням детальних планів території, наданням дозволів на розробку та затвердження проєктів землеустрою, технічної документації із землеустрою та ін.

На початку засідання перед присутніми виступив з презентацією поліцейський офіцер громади Андрій Ріполовський, який довів до відома депутатів перелік своїх повноважень та пояснив основні принципи роботи з громадськістю, які передбачають забезпечення якісних умов життя, безпеки, якісного реагування на будь-які ситуації.

На засіданні сесії був присутній представник Служби автомобільних доріг Львівської області Роман Брода, який звернувся до депутатського корпусу із проханням надати з міського бюджету співфінансування на ремонт ділянки автошляху Т14-25, протяжністю  2,3 км, яка проходить через місто Кам’янка-Бузька.

Окрім того депутати підтримали ряд важливих для громади питань, що стосувались:

- затвердження програми додаткових соціальних гарантій, яка передбачає відшкодування споживачам послуг з централізованого водопостачання та водовідведення половини вартості підняття тарифу на ці послуги. Таким чином вартість водопостачання 1м3=27,63 грн, водовідведення 1м3=16,4 грн.

- затвердження статуту КНП «Кам’янка-Бузька ЦРЛ», яке переходить у власність громади;

- доповнення переліку адміністративних послуг ЦНАП (видача дозволів Держпродспоживслужби, надання послуги єМалятко, призначення грошової компенсації «Пакунку малюка»)

Детальну інформацію, щодо рішень сесії та поіменного голосування, можна переглянути на сайті міської ради в розділі «Сесія міської ради». 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано