Новини

30 Січня, 2020 р., 10:25
Шановні жителі! Надсилаємо перелік населених пунктів і вулиць у яких припинено (буде припинено) електропостачання з 30-01-2020 08:30:00 по 30-01-2020 17:00:00. Забужжя: вул. В.Стефаника, вул. Героїв Євромайдану, вул. М.Лисенка, вул. Надбужна, вул. Огородова, вул. Підлісна, вул. Січових Стрільців;
29 Січня, 2020 р., 16:16
  На виконання доручення Прем’єр-міністра України про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості, на Львівщині проводиться інформаційно-роз’яснювальна кампанія.
29 Січня, 2020 р., 11:46
        За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України:  29 – 30 січня очікується мокрий сніг та сніг, вночі та вранці 29 січня значні опади. Подекуди налипання мокрого снігу. Пориви західного вітру 17 – 22 м/с, місцями хуртовини. Утворення нестійкого снігового покриву. На дорогах ожеледиця.
29 Січня, 2020 р., 11:40
           Ідея створення книги про традиційні батятицькі строї та вишиванки активно підтримана міською радою та відділом ОКТСМ.             У пошук народних одягових скарбів  включилася і Батятицька  школа. Щира подяка директору  Грицевич Любові Йосипівні, учителям: Яцик Галині Іванівні, Магир Оксані Андріївні, Лиско Марії Михайлівні, а також їх вихованцям: Сибаль Софії, Хавроні Насті, Дуді Христині, Луківському Олегу, Куровцю Максиму, Лакоцькому Олександру, Дудяк Іванці, Варещук Насті, Куровець Андріані і колективу дитячого садочка.            Дякуємо за безцінні старі фотографії, корсети та зразки вишивки, цікаву інформацію.            Ми повернулися у Кам’янку – Бузьку під величезним враженням  від завзяття, щирості, теплої атмосфери, які супроводили цей робочий день у стінах Батятицької школи.
28 Січня, 2020 р., 14:03
     У зв’язку із проходженням активних атмосферних фронтів від циклону над Скандинавією 29 – 30 січня очікується мокрий сніг та сніг, вночі та вранці 29 січня значні опади. Подекуди налипання мокрого снігу. Пориви західного вітру 17 – 22 м/с, місцями хуртовини. Утворення нестійкого снігового покриву. На дорогах ожеледиця.
28 Січня, 2020 р., 10:08
  З метою належного забезпечення реалізації делегованих повноважень у сфері здійснення контролю за додержанням законодавства про працю органами місцевого самоврядування повідомляємо, що  29.01.2020 о 11:30 годині відбудеться семінар у приміщенні сесійної зали Кам’янка-Бузької міської ради з питань щодо зміндо Порядку накладення штрафів за порушення законодавства про працю та зайнятість населення затверджені ПКМУ від 21.08.2019 №823, належного оформлення трудових відносин, відповідальності суб’єкта господарювання у разі допущення неформальних трудових відносин з працівником, переваг офіційного працевлаштування, як для працівника, так і для роботодавця, із залученням державного інспектора праці ГУ Держпраці у Львівській області, представника Кам’янка-Бузької районної філії Львівського обласного центру зайнятості та представника Кам’янка-Бузького відділу обслуговування громадян (сервісний центр) управління обслуговування громадян ГУ ПФУ у Львівській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано