Новини

24 Грудня, 2019 р., 14:07
Кам'янка-Бузька міська рада щиросердечно вітає Римо-Католицьку громаду міста Кам'янка-Бузька та настоятеля храму отця Григорія Зомбека з Різдвом Христовим!
23 Грудня, 2019 р., 16:53
       З метою попередження виникнення трагічних випадків, Кам’янка-Бузька міська рада закликає мешканців під час новорічно-різдвяних святкувань дотримуватися основних заходів безпеки, адже, саме у цей період стається найбільша кількість пожеж, травм та опіків. Також, просимо  звести до мінімуму використання салютів, феєрверків та піротехніки, а у разі нагальної потреби у їх використанні, просимо бути максимально обережними.
23 Грудня, 2019 р., 16:39
   Щоб стимулювати сучасну молодь до активного дозвілля та здорового способу життя, у Кам’янка-Бузькій об’єднаній територіальній громаді успішно реалізовані проєкти, мета яких - розбудова та вдосконалення спортивної інфраструктури. Так у 2019 році в межах реалізації проєкту «Реконструкція парку розваг та сімейного дозвілля в с.Руда Кам’янка-Бузького району Львівської області» облаштовано футбольне поле в с.Руда. Просторово село розміщене в центрі Прибужанівського старостинського округу, яке немає ні школи, ні садочка, здійснюється довіз дітей до навчальних закладів м.Кам’янка-Бузька. Тобто, село не мало жодної можливості для активного розвитку на території. Це в свою чергу призводить до замкненості жителів села, навіть у вихідні дні вулиці села пустують, бо на справді не було жодної локації для спілкування та відпочинку. У ході реалізації проєкту жителі громади отримали територію максимально доступну для усіх жителів округу з умовами для дозвілля та активного відпочинку. Створено та огороджено ігрове поле з воротами для гри у футбол. Молодь, яка захоплюються футболом, зможе підвищувати рівень своєї майстерності у сучасних та комфортних умовах.
23 Грудня, 2019 р., 16:15
   У 2019 році вдало реалізовано проєкт «Капітальний ремонт приміщень спортзалу ЗОШ І-ІІІ ст. №1 в м. Кам’янка-Бузька, вул. Незалежності, 66 Кам’янка-Бузького району Львівської області». Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 м.Кам’янка-Бузька є опорною та зразковою школою, у якій навчається 727 учнів. Школярі демонструють високі спортивні досягнення на обласних та всеукраїнських змаганнях, незважаючи на недостатнє матеріально-технічне забезпечення школи. Однією з найбільших проблем навчального закладу була невідповідність покриття спортивного залу, яке знищене під дією часу на 52%. Раніше саме спортзал ставав ареною змагань районного та обласного значення. Частково секції з дерев’яного покриття прогнилі, подекуди утворюють прогалини, які унеможливлюють не те, що проведення змагань, а й заняття спортом загалом. Більше того, сам факт дерев’яного покриття суперечить принципам «нової школи». Завдяки реалізації даного проєкту проведено капітальний ремонт підлоги приміщень спортивного залу та створено комфортні умови для всебічного розвитку учнів у сфері фізичної культури і спорту, адже сьогодні сучасному учню, який живе в еру смартфонів та планшетів, надзвичайно важливо стежити за здоров’ям та займатись спортом.
23 Грудня, 2019 р., 14:18
21 Грудня, 2019 р., 16:26
29 грудня 2019 року в приміщенні  Кам'янка-Бузької РДА ( вул.Незалежності, 27) у малому залі засідань відбудуться установчі збори щодо створення Спілки пасічників  Кам'янка-Бузького району.
21 Грудня, 2019 р., 14:04
У зв’язку із проходженням активних атмосферних фронтів очікується ускладнення погодних умов: Вдень 23 та впродовж 24 грудня значний дощ з мокрим снігом; в горах значний мокрий сніг та сніг, місцями сильний. Подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, пориви 15 – 20 м/с, місцями хуртовини. Температура 0 – 5° тепла.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано