Новини

09 Березня, 2020 р., 09:34
   Щороку в Україні відзначають Шевченківські дні 9 і 10 березня, які припадають на роковини народження і смерті Тараса Шевченка. Цього року Україна відзначає 206 річницю з дня народження великого українського поета. Споконвіку щедрою і благословенною була українська земля, бо на ній народжувалися люди, перед генієм котрих схиляється світ. І найперший серед них — Тарас Шевченко, велетень духу і співець народної свободи.
07 Березня, 2020 р., 09:00
     07 березня 2020 року, у зв'язку з проривом на центральному водогоні  по вулиці І.Франка, біля піцерії "Антоніні", припинено водопостачання по наступних вулицях міста: Коцюбинського, Промислова, Мічуріна, Павлова, П.Мирного,частково І.Франка та Незалежності (в районі ЗОШ І-ІІІ ст. №1).
06 Березня, 2020 р., 10:48
З метою виконання доручень Прем’єр-міністра України, про вжиття заходів щодо детінізації ринку праці, в Україні проводиться масштабна інформаційна кампанія, під час якої здійснюється роз’яснення роботодавцям та працівникам переваги офіційного працевлаштування та ризики незадекларованої праці.
05 Березня, 2020 р., 15:28
У зв’язку з ситуацією, що склалась навколо поширення нового штаму коронавірусу 2019-nCoV  та з метою недопущення панічних настроїв серед населення доводимо до відома наступну інформацію, як себе захистити від вірусних інфекцій та рекомендації для населення за наявності симптомів гострого вірусного захворювання.
04 Березня, 2020 р., 16:45
      Нещодавно за ініціативи міського голови Олега Омеляна відбулась зустріч з мисткинею, активною громадською діячкою Лесею Крип'якевич. Під час зустрічі  обговорились питання відзначення Кам’янеччиною Року Митрополита Андрея Шептицького та створення нових можливостей для розвитку  Історико- краєзнавчого музею Камянеччини.
04 Березня, 2020 р., 16:42
  Кам’янка-Бузька міська рада  звертається до жителів  із закликом проявляти екологічну свідомість – не купувати, не продавати і просто не зривати весняних квітів. Це стане значним вкладом у збереження унікальної української природи.
04 Березня, 2020 р., 14:34
     Сьогодні було проведено робочу нараду на якій обговорили перелік спортивних змагань на 2020 рік. В результаті було вирішено, що у 2020 році на території Кам’янка-Бузької ОТГ буде проведена спартакіада із 9-ти видів спорту, в якій можуть брати участь команди із громади, старостинських округів та Дернівської і Стрептівської сільських рад (оскільки останні, в майбутньому, мають увійти до складу Кам’янка-Бузької об’єднаної територіальної громади).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано