Новини

09 Липня, 2021 р., 11:13
Вчора комунальним підприємством «Кам’янкаводокнал» проводились роботи по ліквідації стихійних сміттєзвалищ біля контейнерних майданчиків в м.Кам’янка-Бузька.
08 Липня, 2021 р., 19:14
Відбулась зустріч з мешканцями с. Забужжя (ліва сторона), організована Кам’янка-Бузьким міським головою Олегом Омеляном за ініціативою депутатів міської ради, за участі представників Служби автомобільних доріг, Львівської РДА, Національної поліції, депутатів Львівської обласної та Кам’янка-Бузької міської рад, керівництва громади та активної громадськості с. Забужжя.
08 Липня, 2021 р., 09:25
По вулицях Шевченка, Юрія Струмила та Тютюнника в м.Кам'янка-Бузька проводиться ямковий ремонт доріг патчером.
07 Липня, 2021 р., 15:24
КНП "Кам'янка-Бузький ЦПМСД" Кам'янка-Бузької міської ради повідомляє!
07 Липня, 2021 р., 11:19
Ой на Івана, ой на Купала! Здавна вважається, що свято Івана Купала є особливо магічним. Сьогодні, воно досить гармонійно поєднує в собі стародавні вірування в сили природи, самобутні українські традиції, любов до народної творчості та веселих масових гулянь.
07 Липня, 2021 р., 09:47
 Відбувся схід села Ягідня. Зустріч з мешканцями проводилась з метою  обговорення питання використання земельної ділянки за межами населеного пункту с. Ягідня. Дана ділянка може використовуватись як для сінокосіння так і для часткового використання як інвестиційно привабливої території. Площа ділянки складає 16.9 Га.
06 Липня, 2021 р., 17:04
Працівники КП «Кам’янкаводоканал» провели сьогодні роботи по ліквідації стихійного сміттєзвалища біля магазину «Наталі».
06 Липня, 2021 р., 14:59
Органи соціального захисту населення наприкінці червня отримали інформацію від Міністерства фінансів за результатами проведеної верифікації даних щодо одержувачів житлових субсидій на відповідність новим умовам її одержання.
06 Липня, 2021 р., 10:46
Сьогодні група вірян римо-католиків, на чолі з отцем Григорієм, із санктуарію Вмираючого Ісуса Милятинського в м.Кам'янка-Бузька  вирушила в піше паломництво до селища Більшівці, що на Франківщині.
05 Липня, 2021 р., 20:27
В Львівській ОДА, з представниками громад, обговорили стан готовності об’єктів, що в поточному році реалізовуються за кошти державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) та у межах Програми Президента України «Велике будівництво».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано