Оголошення! 26 жовтня 2023 року о 10.00 год. на першому поверсі в Сесійній залі Кам'янка-Бузької міської ради відбудеться засідання XХХVIІІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

Дата: 17.10.2023 14:32
Кількість переглядів: 188

Фото без описуОголошення! 26 жовтня 2023 року о 10.00 год. на першому поверсі в Сесійній залі Кам'янка-Бузької міської ради відбудеться засідання XХХVIІІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

На сесію запрошуються: депутати Кам’янка-Бузької міської ради  VІІI   

   демократичного скликання.

На порядок денний виносяться такі питання:

       26 жовтня 2023 року                                                                                           м. Кам’янка-Бузька

1. Про реєстрацію права комунальної власності на земельні ділянки.

2. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки для розміщення  та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств  переробної , машинобудівної та іншої промисловості, яка розташована  за межею  населеного пункту на території Кам’янка-Бузької міської ради.

3. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с.Батятичі по вул.І.Франка для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону.

4. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки для іншого сільськогосподарського призначення в с.Забужжя.

5. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

6. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою  щодо відведення в оренду земельної ділянки для ведення городництва.

7. Про надання дозволу на виготовлення    технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в    м.Кам’янка-Бузька, вул.Львівська 46 «а».

8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із зміною конфігурації і площі земельної ділянки комунальної власності на території Кам’янка-Бузької міської ради.

9. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності в с.Батятичі (кадастровий номер - 4622180800:05:000:0236).

10.  Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за межею с.Батятичі(кадастровий номер - 4622180800:05:000:0236).

11. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за межею с.Батятичі (кадастровий номер - 4622180800:05:000:0347).

12. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та  обслуговування  будівель громадських та релігійних  організацій. 

13. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення    (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та   обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

15. Про передачу в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для рибогосподарських потреб (КВЦПЗ 10.07) площею 13,9998 га; технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для  рибогосподарських потреб (КВЦПЗ  10.07) площею 13,9998 га,  що розташована за межами населених пунктів Кам’янка-Бузької міської ради для продажу права оренди на них в комплексі з розташованими на них водними об’єктами на земельних торгах у формі електронного аукціону.

17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межею с.Стрептів (кадастровий номер- 4622186600:08:000:0200).

 18. Про погодження  технічної документації     із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Зубів Міст по вул.Садова 44 без згоди суміжних землекористувачів.

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови м.Кам’янка-Бузька, вул.Шевченка 74 «г».

20. Про затвердження детального плану території для обслуговування  багатоквартирного житлового будинку по вул. Грушевського, 9 в м.Кам’янка-Бузька.

21. Про затвердження детального плану території для будівництва автомобільної дороги загального користування місцевого значення  в районі вул. Івана Гонти в с.Забужжя.

22. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Соснова в с. Верени.

23. Про внесення змін до бюджетних програм.

24.Про  внесення змін до структури та загальної чисельності працівників Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Кам’янка-Бузької міської ради».

25.Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 15.12.2022№ 24  «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2023 рік».

26. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 21.07.2016 № 29  та затвердження «Положення про публічні електронні консультації з громадськістю з питань, віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування»

27.Про роботу ОЗЗСО І – ІІІ ст.№2 ім. Г. Тютюнника м. Кам’янка-Бузька щодо військово – патріотичного виховання.

28. Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано