Новини

26 Червня, 2021 р., 18:27
З нагоди відзначення Дня Конституції України та з метою сприяння розвитку моральних цінностей, патріотизму та свідомого ставлення до захисту Батьківщини, учнівська молодь закладів загальної середньої освіти Кам’янка-Бузької територіальної громади взяли участь у спортивно-стрілецькому заході «Майбутній десантник».
25 Червня, 2021 р., 14:51
До уваги мешканців вулиць Ліцейна, І.Сирка, Шкільна, бічна Шкільної, Вишнева, Оранжерейна у м.Кам’янка-Бузька!
25 Червня, 2021 р., 12:30
У зв’язку із загостренням суспільно-політичної ситуації, яка склалась у результаті російської військової агресії проти нашої держави, підрозділами СБУ фіксуються спрямування з боку представників терористичних організацій “ЛНР-ДНР” та спецслужб РФ до відомостей стосовно функціонування військових об’єктів, з метою можливої підготовки до вчинення диверсійних (терористичних) актів для подальшої дестабілізації внутрішньої ситуації в державі.
24 Червня, 2021 р., 17:03
Шановні мешканці та гості Кам'янка-Бузької територіальної громади!
24 Червня, 2021 р., 16:21
Кам’янка-Бузька міська рада висловлює вдячність старості Батятицького старостинського округу Василю Гринисі за проявлену ініціативу та якісну організацію робіт в с.Батятичі.
24 Червня, 2021 р., 11:37
Відділ ОКТМС Кам’янка-Бузької міської ради інформує, що надійшла путівка на оздоровлення та відпочинок:
23 Червня, 2021 р., 17:51
   З ініціативи директора департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА Ореста Шуліковського, сьогодні відбулася зустріч з представниками мешканців села Забужжя.
23 Червня, 2021 р., 17:01
Коштом Кам'янка-Бузької міської ради, працівниками КП“Кам’янкаводоканал”, продовжують проводитись роботи по влаштуванню та очищенню водовідвідних каналів у селі Забужжя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано