ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ

26 Травня, 2022 р., 17:41
Кам’янка-Бузька ДПІ повідомляє про деякі питання ведення обліку товарних запасів фізичними особами-підприємцями – платниками єдиного податку ІІ – IV груп
17 Травня, 2022 р., 11:14
Комплексною програмою підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021-2025 роки (із змінами на період військового стану) для суб’єктів підприємництва агропромислового комплексу передбачено фінансову підтримку у вигляді часткового відшкодування вартості високорепродукційного (базового, сертифікованого, І репродукції) насіння. Відшкодуванню підлягає вартість насіння гречки, проса, олійного льону, квасолі, гороху, вики, бобів, гірчиці, редьки олійної, капусти (білокачанної, броколі, брюсельської, цвітної), буряка столового, моркви, цибулі, гарбузів, кабачків, патисонів не нижче першої репродукції або першого покоління гібриду в розмірі до 50 % вартості насіння, але не більше ніж 50,0 тис. грн одному суб’єкту підприємництва. Для отримання фінансової підтримки претенденти подають в Департамент агропромислового розвитку до 15 червня поточного року такі документи:
17 Травня, 2022 р., 11:05
Одним з основних завдань Мінреінтеграції є здійснення заходів з протимінної діяльності, зокрема з інформування населення про небезпеку вибухонебезпечних предметів. В наслідок широкомасштабного військового вторгнення рф в Україну та ведення їх військами активних бойових дій, постійних обстрілів, мінувань територій та об’єктів цивільної інфраструктури в межах населених пунктів, включаючи встановлення саморобних вибухових пристроїв, майже 14 % території держави стали небезпечними від вибухонебезпечних предметів.
09 Травня, 2022 р., 14:43
Кам’янка-Бузька ДПІ повідомляє про те, яким чином та за якими реквізитами бюджетного рахунку сплатити суму збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування
03 Травня, 2022 р., 15:30
Кам’янка-Бузька ДПІ повідомляє про розширення кола осіб, які мають можливість обрати сплату єдиного податку за ставкою 2 %
29 Квітня, 2022 р., 10:14
Чи звільняються від оподаткування ПДВ на період дії воєнного стану на території України, операції з ввезення фізичними особами на митну територію України автомобілів легкових, кузовів до них, причепів та напівпричепів, мотоциклів, транспортних засобів?
26 Квітня, 2022 р., 14:21
Мешканцям Львівської області тимчасово заборонили заїжджати в ліси будь-якою технікою та розпалювати в лісі вогонь. Такий наказ видав голова Львівської ОВА Максим Козицький. Заборона триватиме упродовж воєнного стану.
26 Квітня, 2022 р., 14:15
Дотація за утримання корів усіх напрямів продуктивності в період воєнного стану надається на безповоротній основі суб'єктам підприємництва, у власності яких перебуває від п’яти корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, за кожну наявну станом на 01 квітня поточного року корову в сумі до 2500 гривень, але не більше 125 тис. гривень одному суб'єкту підприємництва.
26 Квітня, 2022 р., 14:09
Головне управління ДСНС у Львівській області інформує, що у відповідності до статті 27 Кодексу цивільного захисту України та Положення про добровільні формування цивільного захисту, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2013 №616 з метою проведення допоміжних робіт із запобігання або ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування утворюють на тимчасовій основі добровільні формування цивільного захисту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано