ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ

26 Липня, 2022 р., 17:10
Отримувачі компенсації: роботодавці, які працевлаштували внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО) під час воєнного стану в Україні, зокрема, самозайняті особи, які використовують найману працю, у тому числі фізичні особа-підприємці, приватні нотаріуси, адвокати, аудитори, бухгалтери тощо (крім бюджетних установ і фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування).
26 Липня, 2022 р., 15:24
Cамостійне виправлення платниками помилок до 25 липня звільняє від штрафів та пені.
06 Липня, 2022 р., 10:12
У м. Кременчук 27 червня поточного року о 15:53 год. внаслідок ракетного обстрілу сталося влучання в будівлю ТЦ «АМСТОР» однієї ракети з руйнуванням та послідуючим горінням на всій площі (10 тис. 300 м2 ). Внаслідок обстрілу торгівельного центру загинуло 18 осіб (з яких 1 особа померла в лікарні). За медичною допомогою звернулася 61 особа, з них 26 було госпіталізовано до лікарні інтенсивного лікування. Пропонуємо: Повторно довести: до всіх власників великих торгівельних та розважальних закладів, керівників промислових та продуктових ринків, залізничних вокзалів та автостанцій з масовим перебуванням людей - про необхідність дотримання встановлених заходів безпеки під час оголошення повітряних тривог. При цьому наголошувати про необхідність термінового припинення роботи таких закладів та евакуації відвідувачів та пасажирів у безпечні місця (найпростіші укриття); до всіх власників закладів харчування та торгівлі незалежно від форм власності - про необхідність термінового припинення роботи таких закладів; мешканців житлових будинків незалежно від поверховості - про необхідність термінового залишення житлових приміщень та зайняття найпростіших укриттів.  
01 Липня, 2022 р., 15:05
В Гуманітарному штабі Львова у тестовому режимі запрацював Офіс підтримки військовослужбовців та членів їхніх сімей. Завдяки профільним фахівцям тут надаватимуть юридичну, соціальну та психологічну допомогу всім, хто її потребує. Основними завданнями Офісу є:
01 Липня, 2022 р., 12:38
Щороку Фонд соціального страхування України забезпечує тисячі працюючих українців реабілітаційним лікуванням після перенесених важких захворювань і травм, а потерпілих на виробництві – санаторно-курортним лікуванням.
01 Липня, 2022 р., 12:35
Відповідно до частини першої статті 18 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» щороку Уповноважений представляє Верховній Раді України щорічну доповідь про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні органами державної влади, органами місцевого самоврядування, об’єднаннями громадян, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми власності та їх посадовими і службовими особами, які порушували своїми діями (бездіяльністю) права і свободи людини і громадянина, та про виявлені недоліки в законодавстві щодо захисту прав і свобод людини і громадянина. Щорічну доповідь Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини за 2021 рік.  
01 Липня, 2022 р., 10:48
Керуючись статтею 22 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» та з метою підвищення правової обізнаності населення територіальної громади  інформуємо щодо основних питань завершення 2021-2022 навчального року для дітей з тимчасово окупованих територій, територій, де ведуться активні бойові дії, та з числа ВПО.
20 Червня, 2022 р., 09:40
Кам’янка-Бузька ДПІ інформує : Внутрішньо переміщені особи мають право на податкову знижку за орендну житла
10 Червня, 2022 р., 14:22
Кам’янка-Бузька ДПІ інформує : Сервісне обслуговування здійснюватиметься органами ДПС незалежно від місця обліку платника податків.
09 Червня, 2022 р., 09:19
     Віспа або шарка сливи

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано