Новини

12 Січня, 2023 р., 12:37
   СБУ вкотре нагадує про заборону поширення фото та відео фіксації в момент ракетних обстрілів ворога. А також про кримінальну відповідальність за несанкціоноване висвітлення інформації щодо розміщення оборонних об’єктів або дислокацію Збройних ЗСУ.
12 Січня, 2023 р., 09:26
  У зв'язку з аварійною ситуацією на водопровідній мережі, тимчасово буде призупинено водопостачання по вул. Незалежності (від поліції до магазину Підвал), вул. І.Франка, Річна, Стуса, Коцюбинського, Промислова, Валова, П.Мирного, Лесі Українки, Павлова, Мічуріна, Богуна, Купчинського, Федьковича.
11 Січня, 2023 р., 10:44
    У зв'язку з аварійною ситуацією на водопровідній мережі по вул. Шевченка, тимчасово буде призупинено водопостачання по вул.: Шевченка (від Ощадбанку), Бандери, Вишнева, Оранжерейна, Шкільна.
06 Січня, 2023 р., 17:08
Дорогі мешканці громади! Всіх хто святкує Різдво за Юліанським календарем, щиро вітаю з прийдешнім святом! Зичу сьогодні спокійного Святвечора та Різдва Христового!
05 Січня, 2023 р., 15:19
Для зручності пацієнтів, на території Кам‘янка-Бузької ЦРЛ  облаштовано автомобільну стоянку. Відтепер пацієнти нашого медичного закладу матимуть можливість залишити свій автомобіль на території лікарні. Це створить необхідні передумови зручності, безпеки та доступності.
05 Січня, 2023 р., 14:29
Цього року вступні випробування та конкурсний відбір до вищих навчальних закладів запланована провести з 01 до 18 серпня 2023 року. До ВВНЗ прийматимуть осіб із повною загальною середньою освітою, за результатами незалежного оцінювання та за результатами проходження психологічного обстеження, оцінки рівня фізичної підготовки та медичного огляду.
05 Січня, 2023 р., 10:57
Цифрова грамотність є одним із пріоритетних напрямків розвитку держави. В умовах повномасштабної та гібридної інформаційної війни росії проти України громадянам важливо опиратися ворожій пропаганді, вміти відрізняти фейки та максимально ефективно використовувати цифрові технології для перемоги й особистої безпеки та сприяння сталості розвитку. Під час війни цифрові навички є однією з конкурентних переваг для пошуку віддаленої роботи, апскілінгу або рескілінгу (покращення кваліфікації чи перенавчання).
04 Січня, 2023 р., 17:20
В останню дорогу мешканці Кам’янка-Бузької громади провели сьогодні воїна Юрія Лиса.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано