Новини

26 Січня, 2023 р., 20:14
Завтра, 27 січня, очікуємо на похоронний кортеж із загиблим військовослужбовцем Едуардом Степановим.  Час зустрічі кортежу повідомимо додатково.  Чин похорону завтра о 13.00 год в храмі Преображення Господнього УГКЦ м.Кам‘янка-Бузька. Просимо містян долучитися до похоронної процесії та гідно провести героя в останню дорогу! 27 січня оголошено в громаді Днем жалоби!
26 Січня, 2023 р., 17:30
Керівництво громади разом з працівниками апарату міської ради та керівники і працівники структурних підрозділів ознайомились із роботою в системі «Megapolis».
25 Січня, 2023 р., 17:39
Телерадіокомпанія «Перший Західний» навіть у воєнний час продовжує активно розвиватися і протистояти загрозам від російської військової та інформаційної агресії. Аби захистити телесигнал від ворожого «глушіння» та перебоїв у роботі, з лютого 2023 року змінюються параметри мовлення, а канал працюватиме в одному пакеті частот з низкою загальнонаціональних телеканалів. Такий крок допоможе покращити стабільність прийому сигналу з супутника та підтримати інформаційне середовище України.
25 Січня, 2023 р., 12:04
Для актуальних новин Кам'янка-Бузька ЦРЛ / Central District Hospital рекомендуємо долучитись до їхнього Телеграм-каналу  https://t.me/crlkambuz
25 Січня, 2023 р., 11:09
Керівники творчих гуртків Центру дитячої та юнацької творчості Кам'янка-Бузької міської ради, у вільний від занять час та під час повітряних тривог (в укритті), разом із своїми вихованцями виготовляють окопні свічки для наших воїнів. Окрім того, творча спільнота разом з містянами активно плете маскувальні сітки, які також передають на фронт нашим захисникам.
24 Січня, 2023 р., 14:23
За матеріалами СБУ судитимуть пособницю рашистів, яка виправдовувала злочини окупантів. Нею виявилась мешканка Краматорська, яка тимчасово перебувала на Львівщині.
24 Січня, 2023 р., 12:10
З метою підведення підсумків роботи фінансового органу Кам'янка-Бузької ТГ було проведено нараду за участі начальниці Управління фінансів Львівської РВА Ольги Паночко.
23 Січня, 2023 р., 15:53
Минулого тижня, на базі ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1 Кам’янка-Бузької міської ради, відбулися методичні об’єднання вчителів математики - інформатики та географії - природознавства, де розглянули питання адаптації учнів 5 класів Нової української школи та їх оцінювання.
23 Січня, 2023 р., 14:18
За сприяння Кам'янка-Бузька міська рада, лікарня тепер обладнана сучасним наркозно-дихальним апаратом Mindray WATO EX-35. Такий наркозно-дихальний апарат - підтримує життєво важливі функції організму людини під час оперативного втручання. Він є потужною анестезіологічною системою зі всіма необхідними режимами для короткочасного та довготривалого лікування уві сні, як дорослих пацієнтів, так і дітей.
23 Січня, 2023 р., 12:40
Минулого тижня у Львові  відбувся Відкритий чемпіонат Львівської області з легкої атлетики. Учасниками цих змагань стали і легкоатлети Кам'янка-Бузької ТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано