Новини

08 Жовтня, 2018 р., 14:48
07.10.2018р у с.Рожанка (Зубівмостівський старостинський округ) проведено освячення встановленого хреста на могилі воїнів УПА. Чин осв'ячення провели отці Ярослав і Василь Партики. Після осв'ячення був проведений фестиваль повстанської пісні, в якому взяли участь : хор братства ветеранів УПА "Нескорені" м.Червоноград, народний фольклорний колектив "Берегиня" Народного Дому с.Батятичі, сімейний колектив сім'ї Партики, учасник зразкової студії естрадної пісні Кам'янка-Бузького РМД  "Вечірня зірка" Фришкевич Артем, солістка Наталя Мартин, зав.народного дому с.Зубів Міст Ірина Гудзеляк, зав. народного дому с.Обидів Віталій Каландяк.
03 Жовтня, 2018 р., 18:12
До уваги депутатів ОТГ! Програма "U-LEAD з Європою" та Інститут політичної освіти  запрошують  до участі в навчальних семінарах. Інститут політичної освіти  запрошує  депутатів місцевих рад об’єднаних територіальних громад (ОТГ) зголошуватися до участі в навчальних семінарах з актуальних питань депутатської діяльності!
03 Жовтня, 2018 р., 14:54
У суботу 8 вересня о 20 год біля Народного дому с. Батятичі відбувся перегляд українського фільму під відкритим небом "Сторожова застава". Такий формат перегляду фільму в Батятичах проводився вперше, тому аудиторія була не надто великою. Однак прийшли як діти так і дорослі, атмосфера була дружня, відгуки позитивні, є запит на проведення таких переглядів. Організатори заходу - директор народного дому Дудяк О.Л. та староста Браташ О.В.
03 Жовтня, 2018 р., 12:06
29 вересня у Народному домі с. Обидів відбувся розважальний вечір до Міжнародного дня музики.
03 Жовтня, 2018 р., 11:49
23 вересня у Народному домі с. Тадані відбулася просвітницька година  до Міжнародного дня пам’яті  жертв фашизму – день вшанування пам’яті військових полеглих у боях під час Другої  світової війни, та мирних жителів багатьох країн і національностей, які загинули внаслідок бойових дій в окупації на примусових роботах у Німеччині  у концтаборах та інших місцях примусового тримання від хвороб та голоду.
03 Жовтня, 2018 р., 11:42
30 вересня в НД с. Верени відбулася виставка «Чим багата наша осінь» за участю учасників художньої самодіяльності.
03 Жовтня, 2018 р., 11:40
2 жовтня у с.Тадані в приміщенні бібліотеки була проведена година спілкування та виставка на тему "Шкідливий вплив вживання алкоголю, наркотичних речовин та психоактивних речовин на організм людини", про шкідливі звички розповів зав.ФАПом Ратич Юрій Петрович, оформла виставку Чистякова Лілія Антонівна. Завідувач народного дому Бусель Уляна Володимирівна підготувала відео презентацію "Наслідки шкідливих звичок".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано