Новини

08 Травня, 2019 р., 18:21
     З ініціативи та сприяння старости Желдецького старостинського округу Станішевського В.М. та депутата Кам’янка-Бузької міської ради Марунчака В.В., спільно з комунальним підприємством «Кам’янкаводоканал» Кам’янка-Бузької міської ради та активними мешканцями Желдецького старостинського округу, проведено водопостачання до цвинтаря у селі Желдець.
08 Травня, 2019 р., 18:19
      З метою покращення комфортних умов для мешканців та гостей громади, які користуються послугами автобусних перевізників, за ініціативи та сприяння старости Желдецького старостинського округу Станішевського В.М. та депутата Кам’янка-Бузької міської ради Марунчака В.В., спільно з комунальним підприємством «Кам’янкаводоканал» та активними мешканцями Желдецького старостинського округу, проведено поточний ремонт автобусної зупинки у селі Красічин.
08 Травня, 2019 р., 17:26
          08.05.2019 року відбулася робоча зустріч міського голови Омеляна О.Я., заступника міського голови  Кравця Ю.І., за участі представника ТОВ «Агро ЛВ Лімітед» Шегди В.М., з керівником фермерського господарства «Нива»  Гринихою А.Б. та депутатом Кам"янка-Бузької міської ради Гринихою В.Б.
08 Травня, 2019 р., 14:14
08 Травня, 2019 р., 09:01
       08.05.2019 року о 15.00 год. на місці поховання воїнів, які загинули у Другій Світовій війні (1939-1945) - військовому цвинтарі по вул. Незалежності м. Кам'янка-Бузька, відбудуться поминальні заходи з нагоди Дня пам'яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні та 75-ї річниці вигнання нацистів з України.
07 Травня, 2019 р., 14:41
               Негативний вплив на здоров’я людини мають усі без винятку пестициди, при цьому клінічні прояви залежать від їх токсичності, кількісного та часового впливу. Найбільш небезпечними щодо впливу на людей є інсектициди. Як правило, це результат сильної дії фосфорорганічних інсектицидів та похідних карбамінової кислоти.       Основними проявами інтоксикації є збудження центральної нервової системи, підвищена секреція залоз, спазми та фібриляція різних груп м’язів, судоми.
06 Травня, 2019 р., 17:38
      03 травня 2019 року у Кам’янка-Бузькій міській раді відбулася робоча зустріч із представниками ТОВ «Агро ЛВ Лімітед», у якій  прийняли участь секретар ради Бусель В.М., заступник міського голови Кравець Ю.І., начальник Кам’янка-Бузького районного управління держпродспоживслужби Комар В.В., старости старостинський округів Браташ О.В., Литвин С.М., Станішевський В.М., Мельник О.Я., депутат міської ради Шваюк О.Р.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано