Ой, хто, хто Миколая любить!!!

Дата: 16.12.2019 13:23
Кількість переглядів: 1165

 

        День Святого Миколая - це найбажаніший день у році для дітлахів.  У цей день діти чекають на подарунки, у повітрі витає запах мандарин і все навкруги сповнене дивами.

      У Кам’янка-Бузькій міській раді вже стало доброю традицією вітати дітей зі святом Святого Миколая, а особливо дітей загиблих учасників антитерористичної операції, дітей учасників антитерористичної операції та дітей ліквідаторів Чорнобильської атомної електростанції.

       Цього року, 18 грудня о 14.30 год. у Народному домі відбудеться святкове дійство «Ой, хто, хто Миколая любить», яке представлятиме колектив Батятицької загально-освітньої школи І-ІІІ ст.

       Також, у цей день в Народному домі діти учасників АТО та ліквідаторів ЧАЕС, що проживають на території Кам’янка-Бузької об’єднаної територіальної громади, зможуть отримати солодкі подарунки, які презентуватиме ТОВ «Свісс Кроно».

      У разі, якщо хтось не матиме змоги отримати подарунок 18 грудня у Народному домі, просимо звертатися у Кам’янка-Бузьку міську раду (приймальня, 2-ий поверх).

Нехай Святий Миколай принесе у кожну сім’ю міцне здоров’я,

любов, злагоду, мир та благополуччя!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано