Новини

31 Березня, 2021 р., 11:19
Завдяки співпраці КЗ «Центр надання соціальних послуг Кам’янка-Бузької міської ради» з головою правління ГО «Центр допомоги сім’ям учасників АТО» Нелею Васютою, представниками ГО «Народна Самооборона Львівщини», БФ «Контінентал Фермерз Груп», Регіональним доброчинним фондом Святого Володимира, малозабезпечені мешканці Кам’янка-Бузької територіальної громади отримали гуманітарну допомогу:
30 Березня, 2021 р., 12:31
ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА" анонсує 30 березня офіційне оголошення Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад-2021, що реалізується в межах проєкту «Карпатська мережа регіонального розвитку».
30 Березня, 2021 р., 12:29
ВКОТРЕ НАГАДУЄМО!!! Скейт-парк - об’єкт ПІДВИЩЕНОЇ НЕБЕЗПЕКИ!!! Це НЕ АТРАКЦІОН З ГІРКАМИ, а набір фігур для екстремального спорту!!!!
29 Березня, 2021 р., 17:53
Відбулась робоча зустріч керівництва та старостів громади з старшим менеджером зі зв’язків з громадськістю кластеру «Кам’янка-Бузька» компанії «Контінентал Фармерз Груп» Дмитром Морозом.
29 Березня, 2021 р., 15:59
 Для переважної більшості людей домашнє насильство – це традиційно вкорінена норма, установлена поколіннями. Постраждалі від домашнього насильства (переважно жінки) не можуть належним чином виконувати свої батьківські обов’язки, внаслідок чого зростає рівень соціального сирітства.
29 Березня, 2021 р., 14:26
Згідно повідомлення Регіонального сервісного центру Міністерства внутрішніх справ у Львівській області, у зв'язку з посиленням карантинних заходів на території Львівської області, виїзди мобільного сервісного центру РСЦ ГСЦ МВС у Кам'янка-Бузьку територіальну громаду призупинені.
29 Березня, 2021 р., 12:51
За повідомленням КП "Кам'янкаводоканал", по вулиці Героїв Небесної Сотні сталась аварія на водогоні.
28 Березня, 2021 р., 15:25
Цього року, саме 28 березня, християни західного обряду святкують Вхід Господній до Єрусалиму, або Вербну (Пальмову) неділю.
27 Березня, 2021 р., 15:47
З початку року в області виникло 63 пожежі в екосистемах, спричинених випалюванням сухостою, на загальній площі понад 14 га. Недотримання правил пожежної безпеки та необережне поводження з вогнем, зокрема навмисне підпалювання сухої трави у більшості випадків призводить до загоряння торфовищ, лісової підстілки, лісу та сміттєзвалищ, що може призвести до масштабних пожеж, які становитимуть загрозу не лише довкіллю, житловим будинкам та інфраструктурі, але й життю і здоров’ю людей, особливо тим, хто має серцеві та алергічні захворювання і проблеми з дихальними шляхами.
27 Березня, 2021 р., 11:50
Нагадуємо, що у ніч з суботи на неділю, 28 березня, о 3-й годині ночі за київським часом, Україна переходить на літній час.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано