Новини

02 Квітня, 2021 р., 10:36
Комунальні працівники проводять комплекс робіт по благоустрою території громади. З настанням весни постає потреба в приведенні до належного стану дерев. Працівники КП «Кам’янкаводоканал»  провели формувальну обрізку дерев.
01 Квітня, 2021 р., 20:54
По дорозі до села Забужжя, місцева мешканка та депутат міської ради Галина Костюк, виявила біля контейнерного майданчика, підкинуті мішки зі сміттям. Мішки з будівельним сміттям стояли поскладані біля порожніх сміттєвих баків. На поверхні одного з мішків була заповнена анкета на ім’я жительки вул. Драгоманова. Хочемо звернути увагу, що на цій вулиці всі мешканці переведені на індивідуальне обслуговування та мають окремі контейнери для збору ТПВ.
01 Квітня, 2021 р., 16:21
В рамках національної програми «Велике будівництво» продовжується фінішний етап ремонту дороги Т14-25 Миколаїв - Городок - Жовква - Кам'янка-Бузька - Бібрка, на ділянці Жовква - Кам'янка-Бузька, довжиною понад 25 км.
01 Квітня, 2021 р., 10:50
 Кам’янка-Бузька територіальна громада одна з громад, яка бере участь у  проєкті «Крила» (Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки), який впроваджується організацією Пакт, завдяки підтримці Уряду Канади, у партнерстві з БО «Фонд Горіховий Дім».
31 Березня, 2021 р., 11:33
Львівська область перебуває у «червоній зоні». З 25 березня, у зв’язку із погіршенням епідеміологічної ситуації, спричиненої COVID-19, у Львівській області запроваджено "червоний" рівень епідемічної небезпеки.
31 Березня, 2021 р., 11:19
Завдяки співпраці КЗ «Центр надання соціальних послуг Кам’янка-Бузької міської ради» з головою правління ГО «Центр допомоги сім’ям учасників АТО» Нелею Васютою, представниками ГО «Народна Самооборона Львівщини», БФ «Контінентал Фермерз Груп», Регіональним доброчинним фондом Святого Володимира, малозабезпечені мешканці Кам’янка-Бузької територіальної громади отримали гуманітарну допомогу:
30 Березня, 2021 р., 12:31
ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА" анонсує 30 березня офіційне оголошення Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад-2021, що реалізується в межах проєкту «Карпатська мережа регіонального розвитку».
30 Березня, 2021 р., 12:29
ВКОТРЕ НАГАДУЄМО!!! Скейт-парк - об’єкт ПІДВИЩЕНОЇ НЕБЕЗПЕКИ!!! Це НЕ АТРАКЦІОН З ГІРКАМИ, а набір фігур для екстремального спорту!!!!
29 Березня, 2021 р., 17:53
Відбулась робоча зустріч керівництва та старостів громади з старшим менеджером зі зв’язків з громадськістю кластеру «Кам’янка-Бузька» компанії «Контінентал Фармерз Груп» Дмитром Морозом.
29 Березня, 2021 р., 15:59
 Для переважної більшості людей домашнє насильство – це традиційно вкорінена норма, установлена поколіннями. Постраждалі від домашнього насильства (переважно жінки) не можуть належним чином виконувати свої батьківські обов’язки, внаслідок чого зростає рівень соціального сирітства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано