Новини

29 Квітня, 2022 р., 14:54
Висловлюємо вдячність українській та польській громаді в Нідерландах за передану гуманітарну допомогу.
29 Квітня, 2022 р., 11:56
«Я мовою своєю буду говорити. Я щастя й миру хочу. І на тім стою». Діяльність нашої бібліотеки в умовах воєнного стану спрямована на підвищення рівня поінформованості суспільства та формуванню у громадян толерантного ставлення до біженців і переселенців зі східних регіонів України. Бібліотека турбується про те, щоб переселенці з захоплених ворогом територій, які живуть на території громади, могли легше адаптуватися на новому місці.
29 Квітня, 2022 р., 11:06
Чергова гуманітарна допомога від Podkarpacki Oddzia Okrgowy Polskiego Czerwonego Krzya PCK Przeworsk, яку вдалось доставити за посередництва Віталія Білоуса та Володимира Щура.
29 Квітня, 2022 р., 09:44
До уваги прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників, які тимчасово переміщені (евакуйовані) за межі України, доводимо до Вашого відома про можливість підключення до телеграм каналу «Підтримка дітей за кордоном», який створено під патронатом Нацсоцслужби України:  https://t.me/+yUSZH17ou2Y3NjUy, де знаходяться відповіді на найчастіші запитання щодо:
26 Квітня, 2022 р., 17:02
26 квітня 2022 року — 36-та річниця аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Цього року через окупацію ЧАЕС російськими військами, з першого дня війни, існувала небезпека повторення трагедії світового масштабу.
23 Квітня, 2022 р., 22:52
Цьогорічний день Воскресіння Христового, як ніколи, наділений особливим змістом!
23 Квітня, 2022 р., 14:33
За повідомленням голови Львівської ОВА Максима Козицького, у відповідності до нових розвідданих, а також інформації про можливу діяльність диверсійних груп на території області, ухвалено рішення про відновлення комендантської години у Великодню ніч, з 23:00 23 квітня до 05:00 24 квітня.
22 Квітня, 2022 р., 16:43
    ПАМ’ЯТАЮТЬСЯ  ВЕЛИКОДНІ СВЯТА  КІЛЬКА ДЕСЯТИЛІТЬ ТОМУ, ЩЕ У НАШІЙ  ДЕРЕВ’ЯНІЙ СТРЕПТІВСЬКІЙ  ЦЕРКВІ. ПО ВІДПРАВІ  ЖІНОЦТВО У СВОЇХ БАРВНИХ ХУСТКАХ ЗАЛЮДНЮВАЛО ЦЕРКОВНЕ  ПОДВІР’Я І  ПОЧИНАЛО СПІВАТИ ГАЇВОЧОК-ВЕСНЯНОЧОК: РОЗЛОГО, ЗЛАГОДЖЕНО, ГОЛОСИСТО. МОЛОДЬ ДОСЛУХАЛАСЯ, БО ЇЙ – ПРОДОВЖУВАТИ. У МЕЛОДІЙНИХ СТРОФАХ ОЖИВАЛИ РІЗНОМАНІТНІ СЮЖЕТИ, ЖАРТІВЛИВІ ТА МІНОРНІ. ВІЯЛО ВІДЧУТТЯМ РАДОСТІ І КАЗКОВОСТІ. ХРАМ, СТАРА ДЗВІНИЦЯ, ДАВНІ ХРЕСТИ І НЕ МЕНШ ДАВНІ ЯБЛУНІ, ВСЕ ЦЕРКОВНЕ ПОДВІР’Я З ТОРЖЕСТВУЮЧИМ ЛЮДОМ ПЕРЕТВОРЮВАЛОСЯ НА ЯКИЙСЬ ФАНТАСТИЧНИЙ ЧОВЕН, ЩО ПЛИВ НАЗУСТРІЧ ВІДКРИТИМ НЕБЕСАМ І ЛАСКАВОМУ СОНЦЮ. А ЗА КЕРМАНИЧА БУВ  САМ ВОСКРЕСЛИЙ.
22 Квітня, 2022 р., 11:57
Одна година вивчення української мови щодня впродовж 28 днів у колі однодумців - така основна ідея проєкту “Єдині”, у якому запрошують брати участь тим, хто переходить на українську мову та потребує практики.
21 Квітня, 2022 р., 17:29
Дякуємо за гуманітарну допомогу для мешканців нашої громади від Podkarpacki Oddzia? Okr?gowy Polskiego Czerwonego Krzy?a PCK Przeworsk, яку вдалось доставити за посередництва Віталія Білоуса та Володимира Щура.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано