Новини

29 Квітня, 2022 р., 15:41
Знищені елементи модульного покриття мультифункційного майданчика в парку ім. Т.Шевченка сьогодні замінили.
29 Квітня, 2022 р., 14:54
Висловлюємо вдячність українській та польській громаді в Нідерландах за передану гуманітарну допомогу.
29 Квітня, 2022 р., 11:56
«Я мовою своєю буду говорити. Я щастя й миру хочу. І на тім стою». Діяльність нашої бібліотеки в умовах воєнного стану спрямована на підвищення рівня поінформованості суспільства та формуванню у громадян толерантного ставлення до біженців і переселенців зі східних регіонів України. Бібліотека турбується про те, щоб переселенці з захоплених ворогом територій, які живуть на території громади, могли легше адаптуватися на новому місці.
29 Квітня, 2022 р., 11:06
Чергова гуманітарна допомога від Podkarpacki Oddzia Okrgowy Polskiego Czerwonego Krzya PCK Przeworsk, яку вдалось доставити за посередництва Віталія Білоуса та Володимира Щура.
29 Квітня, 2022 р., 09:44
До уваги прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників, які тимчасово переміщені (евакуйовані) за межі України, доводимо до Вашого відома про можливість підключення до телеграм каналу «Підтримка дітей за кордоном», який створено під патронатом Нацсоцслужби України:  https://t.me/+yUSZH17ou2Y3NjUy, де знаходяться відповіді на найчастіші запитання щодо:
26 Квітня, 2022 р., 17:02
26 квітня 2022 року — 36-та річниця аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Цього року через окупацію ЧАЕС російськими військами, з першого дня війни, існувала небезпека повторення трагедії світового масштабу.
23 Квітня, 2022 р., 22:52
Цьогорічний день Воскресіння Христового, як ніколи, наділений особливим змістом!
23 Квітня, 2022 р., 14:33
За повідомленням голови Львівської ОВА Максима Козицького, у відповідності до нових розвідданих, а також інформації про можливу діяльність диверсійних груп на території області, ухвалено рішення про відновлення комендантської години у Великодню ніч, з 23:00 23 квітня до 05:00 24 квітня.
22 Квітня, 2022 р., 16:43
    ПАМ’ЯТАЮТЬСЯ  ВЕЛИКОДНІ СВЯТА  КІЛЬКА ДЕСЯТИЛІТЬ ТОМУ, ЩЕ У НАШІЙ  ДЕРЕВ’ЯНІЙ СТРЕПТІВСЬКІЙ  ЦЕРКВІ. ПО ВІДПРАВІ  ЖІНОЦТВО У СВОЇХ БАРВНИХ ХУСТКАХ ЗАЛЮДНЮВАЛО ЦЕРКОВНЕ  ПОДВІР’Я І  ПОЧИНАЛО СПІВАТИ ГАЇВОЧОК-ВЕСНЯНОЧОК: РОЗЛОГО, ЗЛАГОДЖЕНО, ГОЛОСИСТО. МОЛОДЬ ДОСЛУХАЛАСЯ, БО ЇЙ – ПРОДОВЖУВАТИ. У МЕЛОДІЙНИХ СТРОФАХ ОЖИВАЛИ РІЗНОМАНІТНІ СЮЖЕТИ, ЖАРТІВЛИВІ ТА МІНОРНІ. ВІЯЛО ВІДЧУТТЯМ РАДОСТІ І КАЗКОВОСТІ. ХРАМ, СТАРА ДЗВІНИЦЯ, ДАВНІ ХРЕСТИ І НЕ МЕНШ ДАВНІ ЯБЛУНІ, ВСЕ ЦЕРКОВНЕ ПОДВІР’Я З ТОРЖЕСТВУЮЧИМ ЛЮДОМ ПЕРЕТВОРЮВАЛОСЯ НА ЯКИЙСЬ ФАНТАСТИЧНИЙ ЧОВЕН, ЩО ПЛИВ НАЗУСТРІЧ ВІДКРИТИМ НЕБЕСАМ І ЛАСКАВОМУ СОНЦЮ. А ЗА КЕРМАНИЧА БУВ  САМ ВОСКРЕСЛИЙ.
22 Квітня, 2022 р., 11:57
Одна година вивчення української мови щодня впродовж 28 днів у колі однодумців - така основна ідея проєкту “Єдині”, у якому запрошують брати участь тим, хто переходить на українську мову та потребує практики.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано