Новини

08 Червня, 2023 р., 11:16
За численними зверненнями мешканців мікрорайону «Газопровід» в найближчий час буде ліквідовано контейнерний майданчик та несанкціоноване сміттєзвалище по вулиці Героїв Небесної Сотні (навпроти «Родини»).
08 Червня, 2023 р., 09:17
У Кам’янка-Бузькому відділі державної виконавчої служби у Львівському районі Львівськоі області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції наявні вакантні посади : державний виконавець, головний державний виконавець та спеціаліст (бухгалтер). ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ: - вища освіта за освітнім ступенем не нижче бакалавра за спеціальністю «Право», «Правознавство» для виконавців, для спеціаліста не нижче бакалавра за спеціальністю «Економіка»; - досвід роботи не вимагається; - вільне володіння державною мовою (наразі сертифікат не потрібен); - комунікабельність; - стресостійкість; - відповідальність, уважність, дисциплінованість. ОБОВʼЯЗКИ ДЕРЖАВНОГО ВИКОНАВЦЯ: - вживає заходів примусового виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб) та забезпечує виконання рішень; - безпосередньо виконує покладені завдання згідно з Положенням про відділ, плану роботи відділу та інші завдання, доручення начальника відділу та органів вищого рівня; - проводить прийом громадян та організовує розгляд звернень, запитів громадян та юридичних осіб; - підвищує рівень професійної компетентності та удосконалює організацію службової діяльності; - додержується вимог законодавства у сфері запобігання та протидії корупції; - здійснює ведення Автоматизованої системи виконавчого провадження з дотриманням вимог чинного законодавства та фіксування виконавчих дій в автоматизованій системі виконавчого провадження; - приймає участь в освітньо-роз'яснювальній роботі, у розробці комплексних заходів, програм, аналітичних матеріалів, пропозицій та планів роботи Відділу; - веде обліково-статистичну звітність в своєму напрямку роботи; - виконує та здійснює інші обов’язки відповідно до вимог чинного законодавства на доручення керівника Відділу; ОБОВʼЯЗКИ СПЕЦІАЛІСТА (бухгалтера): - ведення книги обліку депозитних сум; - підготовка платіжних інструкцій; - забезпечення належного ведення бухгалтерської документації та звітності; - контроль за своєчасністю проведення перерахунку коштів; ПЕРЕВАГИ РОБОТИ: 1) державна служба; 2) професійний розвиток, індивідуальне навчання; 3) набавка за вислугу років та надання додаткової оплачуваної відпустки (Згідно п.1 ст. 46 ЗУ "Про державну службу" "Стаж державної служби дає право на встановлення державному службовцю надбавки за вислугу років, надання додаткової оплачуваної відпустки.") 4) крім заробітної плати виплачується винагорода, що складає 25 % суми стягнутого виконавчого збору; (Згідно Постанови КМУ №643 “Про затвердження Порядку виплати винагород державним виконавцям та їх розмірів і розміру основної винагороди приватного виконавця»); 5) надбавка до посадового окладу за ранг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Питання оплати праці працівників державних органів» (зі змінами); 6) БРОНЬ - відстрочка від призову на військову службу під час мобілізаціі. За додатковою інформацією звертатися до начальника Відділу Наталії ГРИНЮХ за тел: +380677445955
07 Червня, 2023 р., 16:28
КЗ "Публічна бібліотека Кам'янка-Бузької міської ради" отримала сьогодні нові книги. За кошти місцевого бюджету придбано 225 книг для поповнення книжкового фонду бібліотеки.
06 Червня, 2023 р., 11:06
Якщо вам відомі факти, де вхід в укриття закритий, просимо повідомити про це в міську раду.
05 Червня, 2023 р., 14:47
Сьогодні, традиційно на другий день Зелених Свят, громада вшановувала пам’ять Українських січових стрільців.
05 Червня, 2023 р., 10:30
Вчора трапився прикрий випадок в одному з парків міста Кам‘янка-Бузька. Собака чорно-сірого окрасу, що на фото, покусав маленьку дитину. Довелося викликати швидку допомогу. Очевидно, що пес має господаря.
04 Червня, 2023 р., 10:00
Всечесні отці Борисе, Ігорю та Несторе!
02 Червня, 2023 р., 15:03
Сьогодні, голова Львівська районна державна адміністрація Христина Замула вручила понад двадцять державних нагород родинам загиблих захисників України:
02 Червня, 2023 р., 11:30
Ми усі прагнемо щасливого майбутнього у мирній процвітаючій Україні для наших дітей. Особливої уваги та соціального захисту потребують діти вимушених переселенців, у яких війна забрала дитинство, дім, друзів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано