Новини

26 Квітня, 2018 р., 09:50
                                                  
26 Березня, 2018 р., 16:39
Кам’янка-Бузька міська рада повідомляє про результати проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Кам’янка-Бузької міської ради, конкурс на яку оголошено 23 лютого 2018 року
23 Березня, 2018 р., 09:17
В рамках акції закликають людей по всій планеті вимкнути світло на одну годину – Годину Землі, як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу. Україна вже 9 років поспіль приєднується до кампанії, яка має на меті привернути увагу населення планети до необхідності збереження навколишнього середовища та ощадливого використання ресурсів.
22 Березня, 2018 р., 09:18
У понеділок, 26 березнея 2018 року народний депутат України Михайло Бондар проводитиме особистий прийом громадян за таким графіком:
22 Березня, 2018 р., 09:18
21 березня заступники міського голови Ковалюк Б.С., Кравець Ю.І., провели нараду з керівниками дошкільних закладів, шкіл міста, установ та організацій по питанню підготовки прилеглих територій до Великодніх свят.
22 Березня, 2018 р., 09:15
Нарешті після довгої і сніжної зими приходить справжня весна. Та й Великдень не за горами, тому потрібно закочувати рукава і братись до роботи – прибирати свою господарку! Окрім миття вікон у домівках та генерального прибирання осель напередодні великого Пасхального дня просимо кожного з вас приглядітись, що коїться і навколо будинків. Не забуваймо, що наше місто – наш великий дім і наш обов‘язок піклуватись про порядок у ньому! Сподіваємось, що нікого із байдужих не доведеться притягувати до відповідальності і що усі жителі ОТГ – свідомі громадяни!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано