Новини

05 Липня, 2019 р., 16:15
04.07.2019 заступник міського голови Ковалюк Богдан Степанович взяв участь в урочистостях з нагоди 4-ої річниці створення Національної поліції України,які відбулися  у актовій залі Кам’янка-Бузького Відділу поліції. З вітальним словом виступив начальник Кам’янка-Бузького ВП  ГУ НП у Львівській області  підполковник поліції Яріш В.В. . Заступник міського голови Ковалюк Б.С. привітав  працівників поліції з професійним свято, від імені міського голови Омеляна О.Я.  вручив подяки кращим офіцерам відділу за сумлінне виконання службових обов’язків та добрі показники  за результатами їхньої праці.  
05 Липня, 2019 р., 12:04
Чи потрібно Вам щеплення проти дифтерії та правця?
04 Липня, 2019 р., 17:15
        Сьогодні, у другій половині дня, на центральному водогоні по вулиці Незалежності, біля магазину "Підвал" стався прорив, у зв"язку з чим тимчасово припинено водопостачання по вулицях: І.Богуна, Лесі Українки, Мічуріна та частково вулиця Родини Цегельських.
04 Липня, 2019 р., 15:35
За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України по території області та м. Львову: 05 липня в другій половині дня гроза, подекуди град.
04 Липня, 2019 р., 12:03
У с. Батятичі  продовжено роботи по реставрації пам’ятки архітектури сакрального мистецтва  Церкви Собору Пресвятої  Богородиці. Станом на 04.07.2019 ремонтно-реставраційна бригада завершує влаштування  риштування на центральному  куполі храму.  Орієнтовно реставрація  центрального куполу буде тривати 3-4 місяці. Вартість цих робіт становить 2 млн. 700 тис. грн. , з яких 2 млн.грн.  кошти обласного бюджету та 700 тис. грн. кошти міського бюджету.  Роботи проводить  ліцензоване підприємство  КП «Центр Комплекс» (директор Хрощак О.Д. ) м. Львів.
04 Липня, 2019 р., 11:59
3 липня 2019 року у Кама'янка - Бузькій міській раді  відбувся навчальний тренінг для фахівців соціальної роботи, працівників служб у справах дітей а також для фахівців у сфері освіти та культури на тему : «Реформа ДІ (деінституціалізації) у Кам’янка – Бузькій ОТГ. Метою проведення навчального тренінгу було підвищення фахового рівня соціальних та педагогічних працівників району та ОТГ. Фахівці із Львівської освітньої фундації, розповіли про нові навики, можливості та підходи для проведення роботи із дітьми та батьками. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано