Новини

08 Липня, 2019 р., 16:22
За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України по території області та м. Львову:
08 Липня, 2019 р., 10:29
Свято Івана Купала – це свято молоді, яке відзначали вночі перед Івановим днем. Палили вогнища, стрибали через них, водили хороводи, плели віночки. Поступово всі ці ворожіння перетворились на народні звичаї, які відзначаються в багатьох українських містах і селах.
08 Липня, 2019 р., 10:26
    06.07.2019 на міському озері «Молодіжне» м. Кам’янка-Бузька відбулося театралізоване свято  «Ой на Івана, ой на Купала». У заході взяли участь  художні колективи  Народних домів с. Обидів, с. Батятичі, с. Ягідня , с. Руда, с. Руда Сілецька , с Прибужани Кам’янка-Бузької об’єднаної територіальної громади, учасники  зразкової студії  естрадної пісні «Вечірня зірка» Кам’янка-Бузького РНД, зразковий танцювальний колектив  «Леліс»  НД смт. Новий Яричів. У програмі свята були організовані різні конкурси, змагання як для дітей, так і для дорослих, переможці нагороджувалися призами та подарунками.
06 Липня, 2019 р., 14:12
Згідно повідомлення Кам'янка-Бузького РЕМ ПАТ “Львівобленерго”:
05 Липня, 2019 р., 16:15
04.07.2019 заступник міського голови Ковалюк Богдан Степанович взяв участь в урочистостях з нагоди 4-ої річниці створення Національної поліції України,які відбулися  у актовій залі Кам’янка-Бузького Відділу поліції. З вітальним словом виступив начальник Кам’янка-Бузького ВП  ГУ НП у Львівській області  підполковник поліції Яріш В.В. . Заступник міського голови Ковалюк Б.С. привітав  працівників поліції з професійним свято, від імені міського голови Омеляна О.Я.  вручив подяки кращим офіцерам відділу за сумлінне виконання службових обов’язків та добрі показники  за результатами їхньої праці.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано