Новини

25 Серпня, 2022 р., 14:36
   Загальна характеристика: Морфологічна будова рослини Стебло - високе (до 200-250 см) прямим, розгалуженим у верхній частині , міцним, опушеним стеблом. Листки - листки верхньо чергові , темно-зелені , одноперисті , нижні – подвійноперистороздільні з лінійно-ланцетними частками, супротивні , знизу опушені . Суцві ття -квітки зібрані в роздільностатеві зелені кошики. Чоловічі в колосо- або китице- подібних суцві ттях, розташован на кінцях стебел та гілок. Жіночі розміщені по одній в пазухах листка або під чолові чими суцвіттями. Корінь -стрижневий, розгалужений, заглиблюється в грунт до 4 м і більше. Плід - сім"янка Форма насінини - сім"янка без обгортки, яйце - або горшкоподібна, з одним виступом зверху 5-6 коротшими по боках, якщо сім'янка в обгортці то має обернено- яйцеподібну форму. Сходить - наприкінц березня -в травні. Цвіте - з другої половини липня по жовтень. Плодоносить - у вересн - листопад . Біологічні особливості. Глибина проростання - не більше 8 см. Життєздатність насіння в грунті – від 10 до 40 рок в. Максимальна плодючість - 88 тис. сім"янок.
24 Серпня, 2022 р., 17:22
  Традиційно, в День Незалежності, віддаємо шану новітнім Героям України, які поклали свої життя в боротьбі за захист державних кордонів та нашої свободи.
24 Серпня, 2022 р., 11:07
  У с.Стрептів, с.Руда Сілецька проведено ремонтні роботи по виправленню профілю ґрунтового покриття доріг та підсипання щебенем.
23 Серпня, 2022 р., 17:50
 Сьогодні, 23 серпня, відбулось засідання конкурсної комісії, яка розглянула заяви голів ОСББ, що були подані на конкурс «Кращий благоустрій території будинку ОСББ», та після спільного обговорення, відповідно до умов проведення конкурсу, визначила три ОСББ які цього року стали переможцями та отримають грошові нагороди за «Кращий благоустрій території будинку ОСББ».
23 Серпня, 2022 р., 16:37
    Адміністрація закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 Кам’янка-Бузької міської ради Львівської області висловлює велику вдячність керівнику  ПП  "Скіфи» Олегові Дунцю за благодійну допомогу в облаштуванні шкільного  фойє зонами для відпочинку і  спілкування учнів у  міжурочний час. Комфортні  лавочки, виготовлені руками працівників підприємства,  не просто прикрасили оновлений шкільний коридор, а внесли нотки затишку і естетики  у формування сучасного освітнього середовища. Дякуємо, пане Олеже, що, у такий складний для країни час, допомагаєте робити життя наших дітей яскравішим.
23 Серпня, 2022 р., 14:44
  Сьогодні, 23 серпня, на головній площі міста відбулися урочистості з нагоди Дня державного прапора, в яких взяли участь представники влади, духовенства, військовослужбовці та мешканці нашої громади.
22 Серпня, 2022 р., 15:10
  До уваги мешканців Львівщини: сигнали оповіщення в області залишаються незмінними!
22 Серпня, 2022 р., 14:49
  За ініціативи Олега Мельника (старости Зубівмостівського старостинського округу), протягом 17 - 22 серпня було проведено ремонт дорожнього покриття в с.Обидів (вул.Пісочна) та с.Ягідня (вул. Кібельна, Газова)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано