В Кам’янка - Бузькій публічній бібліотеці для дорослих відбулась зустріч із скульптором Данилом Книшуком.

Дата: 06.06.2024 16:40
Кількість переглядів: 101

Фото без описуСьогодні в нашому місті відбулась персональна виставка талановитого скульптора Данила Книшука - "Відомі постаті України".

Через свої скульптури автор прагнув відобразити багатогранний внутрішній світ талановитих українців.

Основною метою проєкту є розкриття сутності обдарованих і діяльних людей через скульптуру, ознайомлення із тими сенсами, які вони транслювали та транслюють світу.

Приємним сюрпризом для присутніх стало відкриття погруддя нашого земляка, сучасника, учасника Революції Гідності та російсько-української війни - Ігоря Рудника.

Автор проєкту − скульптор Данило Михайлович Книшук. Народився 2 грудня 1978 року у Києві. До 2005 року проживав в м. Івано-Франківськ, де закінчив Національний технічний університет нафти і газу.

З 2000 року займався творчою діяльністю, графікою та скульптурою. У 2012 році закінчив Національну академію образотворчого мистецтва та архітектури за спеціальністю “Монументальна скульптура”. З 2012 року також займався любительською журналістикою. Був учасником та переможцем багатьох скульптурних конкурсів. Зараз проживає та працює у Києві.

Дякуємо молодому митцю Данилу Книшуку за чудову подію та директору бібліотеки Василю Івашківу за те, що знайомить жителів громади з визначними митцями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано