Чорнобильська аварія: 38 років тому сталась найбільша техногенна катастрофа минулого століття.

Дата: 26.04.2024 10:41
Кількість переглядів: 60

Серед усіх трагедій, пережитих людством, аварія на ЧАЕС не має аналогів за масштабами забруднення навколишнього середовища та негативному впливу на здоров’я людей. Кожного року ми повертаємось пам’яттю і серцем до незабутніх трагічних подій, щоб ще раз осягнути, яку високу ціну платимо за брехню злочинного радянського режиму.

І як би не було прикро, проте сьогодні бачимо, що Чорнобильська катастрофа нічого не навчила нащадків «союзу». Бо росія – держава-терорист – окупувала, замінувала і погрожує катастрофою найбільшій у Європі і третій у світі за сукупною потужністю Запорізькій АЕС.

Окрім того, вона бездумно продовжує свої обстріли й атаки дронами у критичній близькості від ядерних об’єктів, поруч з іншими українськими атомними електростанціями, постійно загрожуючи всьому світові глобальною катастрофою.

Голос українців повинен бути почутим у світі. Бо саме ми попереджуємо весь цивілізований світ про можливі катастрофічні наслідки для всього людства.

Маємо продовжувати закликати міжнародну спільноту протистояти діям держави-терориста. Ця ідеологія несе пряму загрозу, зокрема і ядерну, не лише Україні, а й всьому світові.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано