Договір публічної оферти ТОВ ЕКОВЕЙ ВМ.

Дата: 19.04.2024 15:55
Кількість переглядів: 88

Фото без описуТОВ «Ековей Вейст Менеджмент», відповідно до вимог частини і першої статті 33 Закону України «Про управління відходами» № 2320-ІХ від 20.06.2022 року, який набрав чинності 09.07.2023 року, статті 12, частини 5 статті 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», пунктів 24, 25 «Правил надання послуг з управління побутовими відходами та типових договорів про надання послуг з управління побутових відходів», які затверджені постановою Кабінету Міністрів України № 835 від 08.08.2023 року, надав для публікації:

 

Підприємство пропонує фізичним особам, які є власниками (співвласниками, користувачами) нерухомого майна, або за згодою власника іншим особам, які користуються обʼєктом нерухомого майна, юридичним особам, (далів - Споживачам) отримувати послуги з управління побутовими відходами (вивезення) на території Камʼянка - Бузької обʼєднаної територіальної громади шляхом приєднання до Публічного Договору про надання послуг з управління побутовими відходами.

Ці договори укладаються сторонами з урахуванням статей 633, 634, 642 Цивільного кодексу України шляхом приєднання Споживача до умов цього Договору згідно з заявою - приєднанням або шляхом вчинення Споживачем дій, які засвідчують його бажання укласти Договір (фактичне користування послугою, оплата за надану послугу та ін.).

Беззастережне прийняття умов цих договорів вважається акцептування цієї оферти Споживачем, для чого Виконавець публікує ці Договори.

Співвласники багатоквартирних будинків (ОСББ) самостійно обирають один із вищезазначених договорів про надання послуг з управління побутовими відходами. У разі неприйняття ними рішення про вибір моделі договірних відносин та не укладання з Виконавцем послуги відповідного договору протягом 30 днів з дня опублікування текстів договорів на офіційному ве-сайті органу місцевого самоврядування з ними укладається індивідуальний договір про надання послуги з управління побутовими відходами, що є публічним договором приєднання.

«Договір публічної оферти» - публічний договір приєднання від «19» квітня 2024 р. набирає чинності після 30 днів з моменту його оприлюднення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано