Оголошення! 25 квітня 2024 року о 10.00 год. на першому поверсі в Сесійній залі Кам'янка-Бузької міської ради відбудеться засідання XLIІІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

Дата: 15.04.2024 14:32
Кількість переглядів: 79

  ОголоФото без описушення! 25 квітня 2024 року о 10.00 год. на першому поверсі в Сесійній залі Кам'янка-Бузької міської ради відбудеться засідання XLIІІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

На сесію запрошуються: депутати Кам’янка-Бузької міської ради  VІІI   

   демократичного скликання.

На порядок денний виносяться такі питання:

           25 квітня 2024 року                                                                                         м. Кам’янка-Бузька

1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок.

2. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в м.Кам’янка-Бузька по вул.Шевченка 45 а.

3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування магазину-гуртівні в с.Прибужани, вул.Миру 55.

4. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

5. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою  щодо відведення в оренду земельної ділянки для ведення городництва.

 6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення    (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки в с.Батятичі.

9. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється, кадастровий номер – 4622186600:12:000:0472.

10. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється в с.Сапіжанка, вул.Володимира Великого.

11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в м.Кам’янка-Бузька по вул.Саксаганського 4 а.

12. Про передачу в оренду земельних ділянок для товарного сільськогосподарського виробництва під польовими дорогами.

13. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки.

14. Про  включення до переліку земельних ділянок права оренди на які виставляється на земельні торги окремими лотами та продаж права оренди на них на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) земельної ділянки  для ведення фермерського господарства за межею с.Ягідня (кадастровий номер –4622183500:16:000:0039).

15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону та включення до переліку земельної ділянки право оренди на яку виставляється на земельні торги у формі електронного аукціону для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с.Батятичі, вул.Івана Франка (кадастровий номер -4622180800:01:012:0048).

16. Про  включення до переліку земельних ділянок права оренди на які виставляється на земельні торги окремими лотами та продаж права оренди на них на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) земельної ділянки  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межею с.Деревляни  (кадастровий номер –4622186600:13:000:0223).

17. Про внесення змін в рішення сесії міської ради.

18. Про надання дозволу на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд   по вул. Шептицького А. в с.Дальнич.

19.Про виконання міського бюджету за 1 квартал 2024 року.

20.Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 14.12.2023 № 25  «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2024 рік».

21.Про внесення змін до бюджетних програм.

22.Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Кам’янка-Бузькій територіальній громаді на 2024-2025 роки.

23.Про затвердження Програми проведення  реабілітаційних заходів Кам’янка-Бузькою ГО осіб з інвалідністю ЛОА ВО СОІУ на 2024 рік.

24.Про затвердження комплексної програми забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Кам’янка-Бузької міської ради на 2024 рік.

25.Про приєднання Кам’янка-Бузької міської ради до Міжнародної Хартії відкритих даних. 

26.Про  роботу КП «Кам’янкаводоканал».

27. Про затвердження Статуту комунального підприємства “Кам’янкаводоканал” в новій редакції.

28. Про внесення змін у рішення сесії Кам’янка-Бузької міської ради від 26 серпня 2021 року №58.

29.Про передачу майна.

30.Про надання функцій замовника будівництва та дозволу на укладання договору суперфіцію на земельну ділянку.

31.Про дострокове припинення повноважень старости Стрептівського старостинського округу та звільнення старости Ренчки Є.М.

32.Про дострокове припинення повноважень депутата Кам’янка-Бузької міської ради ВІРТ Оксани Миколаївни.

33.Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано