Передчасно відійшла у засвіти Євгенія Михайлівна Ренчка, староста Стрептівського старостинського округу.

Дата: 01.04.2024 15:22
Кількість переглядів: 357

З глибоким сумом повідомляємо, що передчасно відійшла у засвіти Євгенія Михайлівна Ренчка - староста Стрептівського старостинського округу.

Євгенія Михайлівна без перебільшення була непересічною людиною, неймовірною жінкою з надзвичайною душею, яка вміла віддавати безмежну любов та турботу всім навколо.

Її доброта, жертовність та вміння гуртувати навколо себе людей були рушійною силою для всіх хто її оточував. Її непереборне прагнення допомагати і підтримувати інших зробило її справжнім світлим прикладом для нас усіх.

22 роки свого професійного життя вона присвятила рідним селам, працюючи головою Стрептівської сільської ради та останні 3.5 роки, перебуваючи на посаді старости Стрептівського старостинського округу. 

Євгенія Михайлівна завжди була мудрою порадницею і надійною опорою для багатьох. Найкраща дружина, мама, бабуся, сестра, подруга та колега по  роботі. 

Щиро співчуваємо рідним та близьким… Нехай вічний спокій супроводжує її душу…

Ця втрата залишає у наших серцях невимовну біль і тугу та є відчутною не лише для родини і друзів, але й для всієї нашої громади. Євгенія Михайлівна назавжди залишиться для нас символом доброти,  великої сили духу та любові до ближніх.

Вічна пам'ять...

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано