Міський голова Олег Омелян прозвітував перед громадою за роботу ради в 2023 році.

Дата: 26.02.2024 13:04
Кількість переглядів: 278

Фото без описуВчора, 25 лютого, в приміщенні Кам’янка-Бузького Народного дому, відбувся звіт міського голови Олега Омеляна за виконану роботу в 2023 році. За деякими напрямками, звіт охопив також частину 2022 року, що стосувалось допомоги військовослужбовцям, міжнародної співпраці та цивільного захисту в громаді за період повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Протягом майже 4.5 годин присутні мали можливість вислухати міського голову по проробленій роботі в громаді, отримати відповіді на запитання, які мешканці мали можливість поставити через Гугл-форму, а також особисто запитати міського голову про проблеми, які їх турбують.

Презентацію звіту міського голови можете переглянути за посиланням ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЗА 2023 РІК.

Також, хочемо запевнити жителів Кам'янка-Бузької громади, що Олег Ярославович завжди відкритий до спілкування з громадою. Попри визначений прийомний день, міський голова кожен день приймає всіх, хто звертається до нього з будь-якими питаннями.

Дякуємо усім жителям громади, хто виділив час та був присутній на заході. Дякуємо за конструктивну критику та слова подяки. Завжди готові до порозуміння та співпраці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано