Оголошення! 29 лютого 2024 року о 10.00 год. на першому поверсі в Сесійній залі Кам'янка-Бузької міської ради відбудеться засідання XLI сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

Дата: 19.02.2024 16:48
Кількість переглядів: 89

  Фото без описуОголошення! 29 лютого 2024 року о 10.00 год. на першому поверсі в Сесійній залі Кам'янка-Бузької міської ради відбудеться засідання XLI сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІI демократичного скликання.

На сесію запрошуються: депутати Кам’янка-Бузької міської ради  VІІI   

   демократичного скликання.

На порядок денний виносяться такі питання:

           29 лютого 2024 року                                                                                           м. Кам’янка-Бузька

1.Про звіт міського голови про свою роботу та роботу виконавчих органів ради щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Кам’янка-Бузької територіальної громади та здійснення державної регуляторної політики за 2023 рік.

2. Про звіти старост старостинських округів Кам’янка-Бузької  територіальної громади за 2023 рік.

3. Про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території Кам’янка-Бузької  територіальної громади за 2023 рік.

4. Про затвердження звітів про виконання місцевих Програм у 2023 році.

5. Про виконання міського бюджету за 2023 рік.

6. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 14.12.2023 № 25  «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2024 рік».

7. Про затвердження рішень виконавчого комітету.

8. Про внесення змін в рішення Кам’янка-Бузької міської ради від 24  січня  2019 року № 9

"Про затвердження Положення про призначення стипендій та премій для провідних спортсменів Кам’янка-Бузької ОТГ».

9. Про затвердження Цільової Програми реформування системи  шкільного  харчування

 у закладах освіти  Кам’янка-Бузької міської ради на 2024-2027 роки.

10. Про внесення змін до бюджетних програм.

11. Про затвердження договорів.

12. Про надання дозволу на списання автомобілів.

13. Про передачу на баланс.

14. Про затвердження актів приймання-передачі  майна та матеріальних цінностей.

15. Про затвердження детального плану території Зубівмостівської гімназії по   вул. Широка  в с. Зубів Міст.

16. Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування  житлових будинків, господарських  будівель і споруд по вул. Володимира Великого в с.Сапіжанка Львівського району, Львівської області.

17. Про виконання протокольного доручення щодо організації руху транспорту ТЗОВ ВКК «Еталон» .

18. Про затвердження проекту змін до детального плану території для будівництва  сонячної електростанції (СЕС) за межами населеного пункту с.Батятичі на території

Кам’янка-Бузької міської ради.

19. Про затвердження детального плану території кварталу індивідуальної житлової забудови в с.Батятичі по вул.І.Франка Львівського району Львівської області.

20. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Саксаганського в м.Кам’янка-Бузька, Львівського району Львівської області.

21. Про затвердження детального плану території Дернівської гімназії по вул. Лесі Українки в с. Дернів.

22.Про надання дозволу на внесення змін до детального плану території для будівництва сонячної електростанції (СЕС) за межами населеного пункту с.Батятичі на території Кам’янка-Бузької міської ради.

23.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в м.Кам’янка-Бузька по вул.Джерельна 1.

24.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва за межею населених пунктів.

25.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення    (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на неї в комплексі з розташованими на ній водними об’єктами на земельних торгах у формі електронного аукціону  для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей в м.Кам’янка-Бузька, вул.Мічуріна Кам’янка-Бузької міської ради Львівського району Львівської області.

28. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди на  які      виставляється на земельні торги окремими лотами та продаж права оренди на них   на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону.

29. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розширення кладовища.

30. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки для ведення городництва.

31.Про погодження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення   (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Зубів Міст по вул.Садова 46  без згоди суміжного землекористувача .

32. Про укладання договору суперфіцію на користування земельною ділянкою.

33. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в м.Кам’янка-Бузька по вул.Саксаганського 4 «а».

34.Про дозвіл на розробку проєкту відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування зв’язку ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

35. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення  в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за межею с.Деревляни.

37. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

38. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою  щодо відведення в оренду земельної ділянки для ведення городництва.

39. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки.

40. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.

41. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється в м. Кам’янка-Бузька по вул. Львівська 46 «а».

42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в с.Батятичі по вул.Кринична 6«є».

43. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення в с.Забужжя по вул.Героїв Євромайдану 2«б».

44. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення за межами с.Прибужани.

45. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для  розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства в м.Кам’янка-Бузька, вул.Р.Кравчука,5.

46. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  в постійне користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку ОСББ «Грушевського - 7».

47. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється за межами с.Прибужани.

48. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с.Дернів по вул.Шевченка 2.

49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки .

50. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

51. Про  затвердження проєкту відведення земельної ділянки для ведення фермерського господарства для продажу права її оренди на конкурентних засадах  (на земельних торгах у формі електронного аукціону) .

52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки в с.Батятичі.

53. Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної  ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що розташована: Львівська обл., Львівський р-н, Кам’янка-Бузька міська рада, за межею с.Деревляни, кадастровий номер:  4622186600:13:000:0223 для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону.

54.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за межею с.Батятичі.

55.Про надання дозволу на розробку проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирних житлових будинків в с.Батятичі по вул.Івана Франка.

56.Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано