Двоє вихованок Центру творчості відвідають художню виставку в Німеччині.

Дата: 14.02.2024 12:14
Кількість переглядів: 196

Фото без описуДвоє вихованок Центр дитячої та юнацької творчості Кам'янка-Бузької міської ради відвідають художню виставку в Німеччині.

Катерина Різник (вихованка зразкової арт-студії "Колорит", керівник Анна Литвин) та Каріна Проказа (вихованка студії дизайну "Креатив", керівник Василина Малиновська) з м. Кам'янка-Бузька, ввійшли в десятку переможців конкурсу малюнків, організованого Львівська районна державна адміністрація, в грудні минулого року.

Малюнки школярок будуть представлені в березні цього року на виставковій композиції Центробанку міста Аахен (Німеччина).

В рамках конкурсу, діти мали завдання показати своє бачення співпраці регіону Аахен та Львівського району, а також Німеччини та України в цілому.

Саме в листопаді 2023 року, між міським регіоном Аахен (Федеративна Республіка Німеччина) та Львівським районом була укладена Угода про солідарне партнерство.

Радіємо за переможниць! Сподіваємось діти гарно проведуть час та матимуть можливість ближче познайомитись з культурною та історичною спадщиною Німеччини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано