КП Камʼянкаводоканал інформує щодо сплати заборгованості за надані послуги.

Дата: 19.01.2024 16:34
Кількість переглядів: 95

Фото без описуКП «Кам’янкаводоканал» дякує своїм сумлінним платникам, які незалежно від існуючих на сьогоднішній день соціальних проблем, знаходять можливість своєчасно розраховуватись за послуги водопостачання та водовідведення. Лише завдяки таким споживачам підприємство має можливість здійснювати свою господарську діяльність.

Водночас повідомляємо, що 30.12.23 року набула чинності Постанова КМУ від 29.12.23 року № 1405 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оплати Житлово-комунальних послуг», якою знято заборону на припинення надання житлово-комунальних послуг в період воєнного стану.


Отже, відтепер комунальні підприємства зможуть відключати споживачів від послуг, які заборгували за них. Щоб відновити подачу комунальних послуг, споживачам доведеться не лише погасити заборгованість, а й сплатити за послугу повторного підключення.
Станом на 01 січня 2024 року кількість абонентів КП «Кам’янкаводоканал» становить 3100, а сума заборгованості споживачів перед КП «Кам’янкаводоканал» складає 1 082 981,41 (включаючи нарахування за грудень 618 490, 00)
Таким чином, з метою недопущення зростання заборгованості за спожиті послуги та спонукання споживачів до своєчасної оплати, а також уникнення заходів з примусового стягнення заборгованості, КП «Кам’янкаводоканал» нагадує про можливість укладання договорів реструктуризації.
Абонентам-боржникам, які не бажають опинитись у переліку тих, до кого можуть бути застосовані заходи з примусового стягнення заборгованості, необхідно звернутись до абонентської служби  «Кам’янкаводоканал» з наступним переліком документів:
• заява про укладання договору від імені власника (наймача, користувача)
• копію документа, що посвідчує особу боржника (паспорт)
• копію реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер)
• довідка про зареєстрованих осіб, проживаючих за адресою абонента-боржника (у разі відсутності приладу обліку).

Наразі, при наявній заборгованості працівники КП «Кам’янкаводоканал» проводять з боржниками роз’яснювальну роботу, але в подальшому при відсутності з сторони боржника протягом місяця дій щодо погашення заборгованості, юрисконсультом підприємства будуть готуватись документи для судового позову щодо стягнення заборгованості. 
При виникненні будь-яких запитань щодо оплати, для проведення звірки та уточнення даних по стану оплати ви можете звернутись до абонентського відділу підприємства, за адресою вул.І. Франка, 14. 
Режим роботи підприємства з 8:00 до 17:00 , обідня перерва з 12:00 до 13:00.
Підприємство завжди готове розглянути кожну ситуацію окремо та з порозумінням і повагою ставиться до кожного свого споживача.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано