Відбулось  пленарне засідання чергової ХХХІХ сесії Кам’янка-Бузької міської ради.

Дата: 30.11.2023 16:20
Кількість переглядів: 201

Фото без описуСьогодні, 30 листопада, відбулось  пленарне засідання чергової ХХХІХ сесії VIII демократичного скликання Кам’янка-Бузької міської ради.

На порядок денний сесії виносилось 39 питань.

Перед початком засідання міський голова Олег Омелян вручив похвальні грамоти спортсменам - веслярам Кам'янка - Бузького відділення ДЮСШ за високі спортивні досягнення та призові місця у всеукраїнських та міжобласних змаганнях.

Більшість питань порядку денного були пов’язані:  із затвердженням та наданням дозволів на розробку детальних планів території, проєктів землеустрою, технічної документації із землеустрою та ін.

Також депутати підтримали ряд рішень:

- Про внесення змін до бюджетних програм;

- Про затвердження Програми фінансової підтримки підрозділів Збройних Сил України Міністерства Оборони України квартирно - експлуатаційного відділу міста Львова в умовах воєнного стану на 2023 рік;

- Про затвердження Програми розвитку інформаційного простору і покращення забезпечення інформаційних потреб Кам'янка-Бузької територіальної громади друкованим засобом масової інформації ПП «Медіа-центр «Життя і слово» на 2023 рік;

- Про виконання міського бюджету за 9 місяців 2023 року;

- Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 15.12.2022№ 24  «Про місцевий бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2023 рік» та ін.

Детальну інформацію, щодо рішень сесії та поіменного голосування, можна переглянути на сайті міської ради в розділі «Сесія міської ради». 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано