Повідомлення про оприлюднення Проекту внесення змін до детального плану території для виробничих потреб в м. Кам’янка-Бузька по вул. Саксаганського 6 «а» (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Дата: 15.11.2023 16:36
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення Проекту внесення змін до детального плану території для виробничих потреб в м. Кам’янка-Бузька по вул. Саксаганського 6 «а» (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту

Проект внесення змін до детального плану території для виробничих потреб в м. Кам’янка-Бузька по вул. Саксаганського 6 «а».

Проектом внесення змін розглядається дві ділянки щодо яких вносяться зміни, які стосуються їх площ -  ділянка №2 – 1,0000 га, ділянка №3 – 0,3340 га. 

Ділянка №2 площею 1,0000 га розташована за адресою Саксаганського, 4а та передбачена для потреб виробничого підприємства металообробної промисловості.

Ділянка №3 площею 0,3340 га відповідно до рішень детального плану передбачена для потреб обслуговування адміністративно-офісних будівель.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Кам’янка-Бузька міська рада Львівської області

3) Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:

    а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення:

    30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 15.11.2023 року до 15.12.2023 року.

  б) способи участі громадськості:

надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Кам’янка-Бузька міська рада Львівської області (80400, Львівська обл., Львівський р-н, м. Кам'янка-Бузька, вул. Шевченка, 2).

  в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

15.12.2023 року о 12:00 год. в приміщенні Кам’янка-Бузької міської ради Львівської області (80400, Львівська обл., Львівський р-н, м. Кам'янка-Бузька, вул. Шевченка, 2).

г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Кам’янка-Бузька міська рада Львівської області (80400, Львівська обл., Львівський р-н, м. Кам'янка-Бузька, вул. Шевченка, 2).

Адреса сайту: https://kbmr.gov.ua/.

ґ) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій

Кам’янка-Бузька міська рада Львівської області (80400, Львівська обл., Львівський р-н, м. Кам'янка-Бузька, вул. Шевченка, 2), ел. адреса: ms.kbmr@ukr.net. Строки подання зауважень та пропозицій – з 15.11.2023 року до 15.12.2023 року.

д) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Кам’янка-Бузька міська рада Львівської області.

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування

Не передбачена.

 

Звіт СЕО 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано